ilk kez spin e baslarken kurdugum takim hakkinda yorumlariniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KIBRIS89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KIBRIS89

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
kamis okuma v system 270 20gr-60gr
makine spro hypalite 1130
arkadasimin tavsiyesi uzerine kurmus oldugum takim..ilk kez spinn avi yapacagim kamis makine tercihimi yorumlarsaniz sevinirim

ilk spin maceramda ki bu yılın mayıs aylarına denk gelir A101 den alınmış 20 tl lik makına. 50-100 atarlı teleskopık yarı karbon kamış ve kayıkların arasında kayaların içinden bulduğum 7 tl lık rapala ile yapmıştım.. sabah suyuna 30 32 cm arasında bır lüfer aldım sonra arkası geldı. o hafta her gün çıktım ve 26 parcaya yakın lüfer sarıkanat aldım (15 tl lık bır kac rapala aldım o arada ) .. yanı başlangıç ıcın gayet iyi ... kamış atarına aldanma agır kaşık veya bombard ( boyle mı ıdı ısmı hatırlamadım ) agırlık artırımına gıdebılırsın..

Kamisin atarli fazla gibi ama 10-40 olanı da çok yumuşak o Yüzden bence doğru tercih
Bu Arada Lazarus arkadasa bayıldım o takımla o Balıkları almışsın helal olsun 🙂
Birde hangi sehirdesin Lazarus hocam

Hayırlı olsun.
Okuma v system 270 20gr-60gr kamış çok dikkatimi çekiyor 1 hafta oldu araştırıyorum genelde önerilen bu oldu.Bana 240 lık lazım.
Eline alıp bakınca iyi ki almışım başkası da sororsa bunu önereyim dediniz mi 🙂

Levrek ve lüfer hedefiniz varsa onlar için en ideal sahtelerin çoğu 20 gr mın altı bunu iyi düşünün bence..

Hayırlı olsun.
Okuma v system 270 20gr-60gr kamış çok dikkatimi çekiyor 1 hafta oldu araştırıyorum genelde önerilen bu oldu.Bana 240 lık lazım.
Eline alıp bakınca iyi ki almışım başkası da sororsa bunu önereyim dediniz mi 🙂

kamisi elinize aldiginizda kaliteyi anlarsiniz kesinlikle oneririm...yarim saatlik at cek yapdim daha vurus almak kismet olmadi insallah o zevkide yasarim.

Kamisin atarli fazla gibi ama 10-40 olanı da çok yumuşak o Yüzden bence doğru tercih
Bu Arada Lazarus arkadasa bayıldım o takımla o Balıkları almışsın helal olsun 🙂
Birde hangi sehirdesin Lazarus hocam
bursa mudanya hocam soyle kı sabah suyuna kıyıdakı liman kayalıgına saklanan balıga hucum eden lüferi yakalıyordum ben zaten rapala 30 m cıvarı gıdıyor balık takıp saldırı 10 metre kala takılıyor makına ıle 2 çevırdıgınde alıyorsun balığı .. lüfergiller manyak balık 3 5 tl lık kaşıkla da alınıyor gün geliyor yeterki hareket eden bir şey görsün..

Back