İlk Levrek Kurtuldu! Levrek 1 - Ben 0

Hastayı kaybediyoruz...

Beni nasıl bilirdiniz ey hobidaşlar? 🙂

Tebrikler Mustafa
Harika bir rapor yazmışsın..
Eksşk olan tek şey o güzelim levreğin fotoğrafı olsa da en kısa zaman da o fotoğrafın da bu sayfada olacağından hiç kuşkum yok..
Kalamanın cırladığı o an balıkçının nirvanaya ulaştığı andır..
Her zaman rast gelsin

Çok teşekkürler.
Aslında biz zehri çok ters zamanda kaptık ya, bu ara deniz çok sakin, su berrak ve bir süre böyle devam edecek gibi.
Ama tabi hepsinin ötesinde şans kısmet faktörü de var ki balığın ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz. Biz de o faktörün verdiği gazla ara ara denemeye devam edeceğiz bakalım, umarım sonu güzel biten bir hikaye paylaşmak da kısmet olur en yakın zamanda... 🙄

Skor aynı kaldı 🙂
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık...

Aralıksız denemeye devam ediyoruz ama bizde de skor değişmedi.

Pazar sabahı iki ayrı merada denedik. Vuruş olmadı, takip de fark edemedik.
Daha sonra ben arkadaştan ayrılıp üçüncü bir merada deneme yaptım. Burada da iki ayrı noktada çalıştım. Bu noktalardan birinde takip vardı, balık sahte sudan çıkana kadar takip etmiş atlamadı su da bitince dönüp gitti, beni de görmüş olabilir. Bulanıktan balığı tam seçemedim sadece kafa bölgesi göründü ama levrek olduğunu tahmin ediyorum. Diğer çalıştığım noktadan ise öğleden sonra zıpkıncılar 4kg üzeri levrek çıkardılar 🙂 Yakınına gittim gördüm. Ben kenarda okey oynarken, sabah çalıştığım yerden böyle bir levrek çıkması bende bir nevi şok etkisi yarattı 😀 Öyle ki yıllardır bir çok sitede kullandığım şifremi unuttum, yarıya kadarını hatırlıyorum sonrası kayıp 🙂

Bu sabahta aynı iki noktada birer saat çalıştım sonuç yok.

Yıllardır internetle iç içeyim, internet üzerinden çalışıyorum iş yapıyorum. İlk kez bir şifremi unuttum.
Bu vesileyle henüz levrekle ilgisi olmayan arkadaşlara uyarı yapayım, hiç bulaşmayın 😆

Pazar sabahı iki ayrı merada denedik. Vuruş olmadı, takip de fark edemedik.
Daha sonra ben arkadaştan ayrılıp üçüncü bir merada deneme yaptım. Burada da iki ayrı noktada çalıştım. Bu noktalardan birinde takip vardı, balık sahte sudan çıkana kadar takip etmiş atlamadı su da bitince dönüp gitti, beni de görmüş olabilir. Bulanıktan balığı tam seçemedim sadece kafa bölgesi göründü ama levrek olduğunu tahmin ediyorum. Diğer çalıştığım noktadan ise öğleden sonra zıpkıncılar 4kg üzeri levrek çıkardılar 🙂 Yakınına gittim gördüm. Ben kenarda okey oynarken, sabah çalıştığım yerden böyle bir levrek çıkması bende bir nevi şok etkisi yarattı 😀 Öyle ki yıllardır bir çok sitede kullandığım şifremi unuttum, yarıya kadarını hatırlıyorum sonrası kayıp 🙂

Bu sabahta aynı iki noktada birer saat çalıştım sonuç yok.

Yıllardır internetle iç içeyim, internet üzerinden çalışıyorum iş yapıyorum. İlk kez bir şifremi unuttum.
Bu vesileyle henüz levrekle ilgisi olmayan arkadaşlara uyarı yapayım, hiç bulaşmayın 😆

Yarin sabah aliriz levregi, hak ettik bence 🙂

Yarin sabah aliriz levregi, hak ettik bence 🙂

Alalım da huzura kavuşalım artık 🙄

Deniz çok sakin, daha bir kaç gün böyle gidecek gibi. Normalde bu mevsimde deniz biraz yatsa da olta atsak derdik sık sık. Şimdi tam tersi bir durum var 🙂 Balık var. Ama ya karnı doydu, ya da yem çokluğu veya suyun berraklığı yüzünden midir bir şekilde kandıramıyoruz sanki

Yine olmazsa, kesin bitirici tek yol kalıyor, bir şekilde canlı kefal ya da kaya balığı temin edip meraya götürüp bırakma yapacağız (Bkz. Bedava levrek) 😀

Hocam sen en azından takip almışsın. Bizim merada eşim yem ile dip oltası attı, ben su üstü sahteler ile at çek yaptım.
Levrekler abartısız 6-7 metre ötemizde sıçrayıp duruyordu. Su kıpır kıpır. ama ne takip ne saldırı vardı.
Denemediğim sahte kalmadı. Duo ottoman, panic prey vs... ama sonuç yok.
Balıklar biraz ilerinde dolanıp dururken elin boş dönmek moral bozsa da yine güzel bir gün geçirtti bize 🙂

Son düzenleme:
Back