Ilk sahtemi denizde bıraktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crafter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Makinana 0,14-0,20 arası ip sarmayı dene, ucuna da güzel ve sağlam bir mono ya da FC ile lider ekle..
0,26 mono misina çekse çekse 4,65 çeker.. 🙂
Şeref abi marka önerebilirmisin ip misina ve mono için

Markalı iplerin hepsi kaliteli.
Kopmayanı yok.
600 liralık Tournament'de, 60 liralık Kendo'da işini görür..
Bütçene göre seç..

Benim bir makinamda Power pro 0,15mm var ama çok eski seri. Şimdikiler biraz daha farklı.
Birinde de Berkley Whiplash var.. Whiplash 0,08 yani 0,20 mm olan acayip sağlam bir ip..

Lider olarak Shimanonun 0,40 FC sini kullanıyorum şu an ama tam modelini hatırlamıyorum.
Açıkçası seçerken çok da araştırmadan elime gelen birini aldım, kullanıyorum. Henüz sorun yaşamadım.
Whiplash+Shimano FC ile aşağıdaki temsili fotoğraftaki Angel Shark'ı (Melek Köpek Balığı - Keler) çektim. Kepçem olmadığı için kıyıya çıkartamadan kayaya yaslayıp jig head iğnesini ağzından çıkarıp saldım. Fotoğraf o yüzden temsili..
Balık tahmini 10+ kg dı.

Keler.jpeg

Markalı iplerin hepsi kaliteli.
Kopmayanı yok.
600 liralık Tournament'de, 60 liralık Kendo'da işini görür..
Bütçene göre seç..

Benim bir makinamda Power pro 0,15mm var ama çok eski seri. Şimdikiler biraz daha farklı.
Birinde de Berkley Whiplash var.. Whiplash 0,08 yani 0,20 mm olan acayip sağlam bir ip..

Lider olarak Shimanonun 0,40 FC sini kullanıyorum şu an ama tam modelini hatırlamıyorum.
Açıkçası seçerken çok da araştırmadan elime gelen birini aldım, kullanıyorum. Henüz sorun yaşamadım.
Whiplash+Shimano FC ile aşağıdaki temsili fotoğraftaki Angel Shark'ı (Melek Köpek Balığı - Keler) çektim. Kepçem olmadığı için kıyıya çıkartamadan kayaya yaslayıp jig head iğnesini ağzından çıkarıp saldım. Fotoğraf o yüzden temsili..
Balık tahmini 10+ kg dı.

65656 dosyayı görüntüle
Şeref abi şu ürünü buldum sanırım tavsiyeniz buydu değilmi

Dosyalar

• Screenshot_20171018-220511.png
    Screenshot_20171018-220511.png
    104.2 KB · Okunma: 25
(link) şu ürünle yukarıdakinin farkı ne acaba nu normal misinamı

Back