İlk temas,ilk dokunuş ve ilk aşk...:)

İshak abi selmalar;

abi tebrik ediyorum çok güzel balıklar almışsınız,sizinde belirttiğiniz gibi tam levrek suyunu yakalamışsınız,

ahhhh
ahhhhh
ahhhhhhh😛😀👍👍

Bende o yorelerde olaydım bende sizinle olta ataydım bende yagmur altında ıslanayadım ne güzel olurdu,malesef istanbulun tüm meralarına beton bloklar çevirmiş durumda,

istanbulda böyle avcılık yapmak için kilometrelerce yollar kat etmek sıfır çekme ihtimalini göz önüne almak gerekiyor,

kısmet olursa baharda Rizeye gitme planım var olurda gidersem bir levrek raporuda benden gelir artık.

abi devamı denk gelir inşallah avlarınız bereketli olsun 👍

Sevgili Özkan, emin ol ben de temiz sulara ulaşmak için her defasında ortalama 50 kilometre gidip, 50 kilometre geri geliyorum.Hele hele Çupra meralarım ortlama 80 ile 100 kilometre uzaklarda.😱

Ha şehrin göbeğinde yani İzmir Körfezin de olta atan yok mu ? Var tabiki...İnsan sağlığı açısından yasak olduğu ve bilindiği halde olta atan çok.Ama bu bir tercih meselesi...🙄

Gelelim balık avı özlemine....🙂Sevgili dostum tez zamanda dostların ile birlikte gönlünüzdeki avların dek gelmesi dileği ile rastgele...

Hem de nasıl hem de nasıl...
Ve bendeniz şiirle de uğraşan biri olarak sahici duygu nedir az çok bilîrim.
Bu yolladığım naçizane şiir de lütfederseniz hediye olsun size.

(link)

hürmetle

Serhat kardeşim, eline ve emeğine sağlık...Keşke, bende senin gibi kelimeleri böyle ahenk ile yan yana getirebilsem, ve duygu dünyamdaki sadeleği insanlara yansıtabilsem.

Bu bir yetenek...Hem de kesinlikle...👍👍👍👍 Sağlıcak ile kal hocam...🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tebrikler sevgili İshak,
Anlatımın harika, bire bir yaşadım o anları..
Hatta bana sahteme ilk teşrif eden levreğimi ve o ilk heyecanla onu nasıl kaçırdığımı hatırlattı..
Balığın takibi gibi güzellikleriyle at çek avcılığı yemliye göre çok daha heyacanlı değil mi?
Her zaman rast gelsin

Sevgili dostum, biliyorsun ben şimdiye kadar hep nasibimi yemli takım ile aradım durdum.Çok şükür buldum da.Ve nasıl bulduğumu da dostlarım ile de paylaşmıştım.

(link)

Ama, adına spin tekniği denilen bu sisteme çok yabancıydım.Ve sadece bu işi başarı ile yapan dostlarımı izliyordum.Ve nihayetinde daha fazla kayıtsız kalamamadım ve son zamanlarda bir kaç av esnasında kısa kısa denemeler yapmaya başladım.Ve çok şükür, ilk teması ve vuruşu alarak At-Çek ile aramızda söz kestik gibi.😛

Simdiye kadar hep ayaklarım su dışındaydı.Ama şimdi su içerisinde ve o hepimizin hayranlıkla aşık olduğu levreğin yaşam döngüsünü sürdürdüğü su içindeyim artık.

Onları nazlı nazlı gezerken su içinde gözlemle imkanım oluyor.Onları doğal ortamında görmek inan çok büyük bir heyecan yaratıyor bende.

Bu balıkları geçen hafta Cumartsii aldım.Ve dün hava uygundu yine avlağa gittim.Ama ne yemliye ne de sahteye bakan ve ilgi duyan olmadı.

Ha balık yokmuy du ? Elbette vardı.Bir tane 5-10 metre önümden salına salına geçti.Hem de hiç acelesi olmadan.Adeta biz burdayız der gibiydi.😛

Hele hele akşam üstüne doğru yaşadığımız bir anıyı sanırım hayatım boyunca unutamam. Derenin ağzı ile denizin buluştuğu yöne doğru sahtemi atıyor ve yüzüme rüzgar yememek için de sağıma dönerek ağır ağır makinayı sararken 15-20 metre önümde bir pehlivan gördüm.2-3 kilo kadar sanırım.

Direkt bana doğru geliyordu.Geldi..Geldi..geldi...😱Ve benim dengede durmamı sağlayan A harfi gibi açık olan bacakların arasından geçerek gitti.Dondum kaldım onu seyrederken.Yani bacak arası gol yemiş kaleci gibi oldum bir an.😛😛😛

Neyse...Ta yılın ilk 10 gününden beri hasret olduğumuz poyraz yarın 3-5 saatliğe esecek gibi.Bakarsın bu defa benim eski avlaklarımdan devamı gelir...🙂

tOXWBaZ.jpg

tOXWBaZ

Tebrikler üstad azmin zaferi bu olsa gerek...O havada o kıyıda her baba yiğit duramaz duramıyorda 🙂

Serhat kardeşim, eline ve emeğine sağlık...Keşke, bende senin gibi kelimeleri böyle ahek ile yan yana getirebilsem, ve duygu dünyamdaki sadeleği insanlara yansıtabilsem.

Bu bir yetenek...Hem de kesinlikle...👍👍👍👍 Sağlıcak ile kal hocam...🙂

Estağfirullah usta ne haddimizdir hocalık. Hele balık konuşulan bir platformda

hürmetle

Tebrikler üstad azmin zaferi bu olsa gerek...O havada o kıyıda her baba yiğit duramaz duramıyorda 🙂

Sevgili Mehmet o hava Lodos'tu...Yani benim için pek bir sıkıntı olmadı.Ne kadar eserse essin çok üşütmüyor beni.Üstadım esas imtihan yarın...Yarın Poyraz var....Poyraz insanın içinin içini donduran bir rüzgar.😱Hele hele deniz kıyısında...Bırrr....😀

İshak bey avınızı ve av heyacanınızı ayrı o heyacanı yansıttığınız raporunuzu ayrı tebrik ederim.Her zaman rast gelmesi dileklerimle...

Valla üstad umarım emeklerinin karşılığını alırsın benim şimdiki alabalıkçı arkadaşları götürdüm levrek avına geçenlerde arabadan çıkmadılar donduk diye..Üstadım bu ara size tavsiyem kaliteli polartec üst ve alt takım alır içinede termal içlik giyerseniz diş katmana rüzgar ve su geçirmyen kıyafet giyerseniz inanın bırr değil ter basar ben kullanıyorum çok memnunum..Bakın bu sitede ürünler bulunmakta...
mesela pantolan olarak aşağıdakini aldım inanılmaz rahat ve iyi rüzgar almıyor suda...
(link)
(link)

Valla üstad umarım emeklerinin karşılığını alırsın benim şimdiki alabalıkçı arkadaşları götürdüm levrek avına geçenlerde arabadan çıkmadılar donduk diye..Üstadım bu ara size tavsiyem kaliteli polartec üst ve alt takım alır içinede termal içlik giyerseniz diş katmana rüzgar ve su geçirmyen kıyafet giyerseniz inanın bırr değil ter basar ben kullanıyorum çok memnunum..Bakın bu sitede ürünler bulunmakta...
(link)

Kardeşim, önerin için çok teşekkürler.Ürünler harika.Gecen sene sırf gece Levrek avlarım için çok güzel bir kaban ve onun altına da çok güzel bir pantalon aldım.
ovx3.jpg

Ama ne giyersen giy, yemli takımda öyle heykel gibi 😛 hareketsiz durduğunda insan ister istemez bir süre sonra üşüyor.

Back