ishak BALLICA
Daimi Üye
- Tepki
- 171
- Ödül
- 53
İshak abi selmalar;
abi tebrik ediyorum çok güzel balıklar almışsınız,sizinde belirttiğiniz gibi tam levrek suyunu yakalamışsınız,
ahhhh
ahhhhh
ahhhhhhh😛😀👍👍
Bende o yorelerde olaydım bende sizinle olta ataydım bende yagmur altında ıslanayadım ne güzel olurdu,malesef istanbulun tüm meralarına beton bloklar çevirmiş durumda,
istanbulda böyle avcılık yapmak için kilometrelerce yollar kat etmek sıfır çekme ihtimalini göz önüne almak gerekiyor,
kısmet olursa baharda Rizeye gitme planım var olurda gidersem bir levrek raporuda benden gelir artık.
abi devamı denk gelir inşallah avlarınız bereketli olsun 👍
Sevgili Özkan, emin ol ben de temiz sulara ulaşmak için her defasında ortalama 50 kilometre gidip, 50 kilometre geri geliyorum.Hele hele Çupra meralarım ortlama 80 ile 100 kilometre uzaklarda.😱
Ha şehrin göbeğinde yani İzmir Körfezin de olta atan yok mu ? Var tabiki...İnsan sağlığı açısından yasak olduğu ve bilindiği halde olta atan çok.Ama bu bir tercih meselesi...🙄
Gelelim balık avı özlemine....🙂Sevgili dostum tez zamanda dostların ile birlikte gönlünüzdeki avların dek gelmesi dileği ile rastgele...