Aranıyor Ima Game Vest Heavy Class veya Shimano XEFO yelek arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İsak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üründeki fermuarlar YKK fermuar ise üründe bana göre kalitelidir...bende beğenmiştim ve fiyatına göre de gayet güzel gözüküyor. Bir arkadaşım, amacı daha çok üzerinde malzeme taşımak ve yüzdürme yardımcısı olması adına bu ürünün siparişini verdi, yine bir abimize de bundan alacağız. Ben XEFO kullanıyorum zira testlerini izledim ve bana göre bu tür ürünlere bir kez ihtiyaç duyulur...o sırada da "keşke" dememek için xefo almıştım. Birde bu ürünlerde "yüzme yardımcısı" ve "yüzdüren" diye iki çeşit olur. Tekne ile ilgilenen arkadaşlar daha iyi bilirler...IMA ve XEFO ların maliyeti 650 Tl civarı diye biliyorum...Bende olmasa idi bende kesin siparişini verirdim. Bir sıfırdan herzaman daha iyidir.

Üründeki fermuarlar YKK fermuar ise üründe bana göre kalitelidir...bende beğenmiştim ve fiyatına göre de gayet güzel gözüküyor. Bir arkadaşım, amacı daha çok üzerinde malzeme taşımak ve yüzdürme yardımcısı olması adına bu ürünün siparişini verdi, yine bir abimize de bundan alacağız. Ben XEFO kullanıyorum zira testlerini izledim ve bana göre bu tür ürünlere bir kez ihtiyaç duyulur...o sırada da "keşke" dememek için xefo almıştım. Birde bu ürünlerde "yüzme yardımcısı" ve "yüzdüren" diye iki çeşit olur. Tekne ile ilgilenen arkadaşlar daha iyi bilirler...IMA ve XEFO ların maliyeti 650 Tl civarı diye biliyorum...Bende olmasa idi bende kesin siparişini verirdim. Bir sıfırdan herzaman daha iyidir.

Buluthan, Duel yelek hele bir gelsin, ilk işim giyip kapalı havuza atlamak olacak, bakalım benim gibi 105 kiloluk bir ayucuğu yüzdürebiliyormu 🙂

Bu arada Ima Heavy Class veya Xefo yelek satmayı düşünen olursa tekliflere hala açığım..

İsak 105 kilo artı kıyafetler ile sen en iyisi CO2 li yeleklerden al...ne olur ne olmaz.

Latife ediyorum...artık bu tür yelekleri giyenler çoğaldıkça onlara garip garip uzaylı görmüş gibi bakanlar azalır sanırım...şimdiden güle güle kullan...

yan lız yurt dişindan tekstil ürünleri sorun lu oluyor dikkat edilmesi gereken bir huhus gümrükten geçmeye bilir

fiyat 70 euronun üzerinde değilse bir tane getirtmekte sorun yok.
Diyelimki 70 euronun üzerinde ve gümrüğe takıldı, o zamanda fiyattan 70 euro muafiyet düşülüp fark üzerinden vergi alınıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa lütfen düzeltin

Tekstil ürünleri için de durum aynı.
Beyanname ile ticari olarak ithalat yapacaksan işte o zaman zorluklar başlıyor diye biliyorum.
Yoksa ben 70 Euronun altında olmak kaydıyla ebay den bir sürü tekstil ürünü aldım, sorunsuz şekilde eve kadar geldi.

Bende Duel hardcore yelek aldım.Memnunum fakat 27cm ye 16 cm remixon kutusunun boyu ön cebine sığmıyor uzun geliyor.Roder kutular da kısa, küçük kalıyor ceplerine göre.Şöyle 24-25 cm lik sahte kutusu bulursam alıcam.
Ayrıca Mazume ve Pazdesign'ın yeleklerinin arka cebi öne gelebiliyor.

(link)

(link)

Pratiklik açısından linkteki yelekler daha iyi,tabi Ülkemizde yok.

Back