IMA sahte yemler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okyanus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ımalar bildiğim kadarı ile baya pahalı sahteler ,peki hiç balık alan varmı aramızda eğer varsa merak ediyorum hangi modeli 😕

İma'nın tatlısu için üretilmiş modeli skimmer(Bluegill) ve deniz için üretilmiş modeli salt skimmer'i (Sardalya taklidi) toplamda dört ispendeği kandırıdı.
Komomo'nun alevli sardalyası çok levreği peşinden getirdi;ancak kandırmada henüz sayı yapamadı.Slim'leri çok beğenerek aldım ve hala ümidimi yitirmedim.
Tabi ki benim favorim bir suüstü kandırıcı meraklısı olarak Skimmer serisi.
Fakat pahalı bir ürün.
Sonunda kendi suüstü kandırıcılarımı üretmeye başlayacağım.🙂
Madem ima dedik,Big Stick de bu ürünlerin içinde olmalı.
Bluegill
(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İma'nın tatlısu için üretilmiş modeli skimmer(Bluegill) ve deniz için üretilmiş modeli salt skimmer'i (Sardalya taklidi) toplamda dört ispendeği kandırıdı.
Komomo'nun alevli sardalyası çok levreği peşinden getirdi;ancak kandırmada henüz sayı yapamadı.Slim'leri çok beğenerek aldım ve hala ümidimi yitirmedim.
Tabi ki benim favorim bir suüstü kandırıcı meraklısı olarak Skimmer serisi.
Fakat pahalı bir ürün.
Sonunda kendi suüstü kandırıcılarımı üretmeye başlayacağım.🙂
Madem ima dedik,Big Stick de bu ürünlerin içinde olmalı.

Merhaba Emre ağabey biz de salt skimmer aldık halfbeak rengini yeşil sırtlı. Bigstick biraz büyük gibi sanki 🙂 skimmer güzel bir su üstü cobra da güzel fakat hafif skimmer ince ağırlığı da fena değil deneyeceğiz bakalım hayırlısı 🙄

Merhaba Emre ağabey biz de salt skimmer aldık halfbeak rengini yeşil sırtlı. Bigstick biraz büyük gibi sanki 🙂 skimmer güzel bir su üstü cobra da güzel fakat hafif skimmer ince ağırlığı da fena değil deneyeceğiz bakalım hayırlısı 🙄

Skimmer'i WTD aksiyonu vermeden düz ve olabildiğince yavaş çekerek kullanmayı dene.Skimmer ile kandırdığım tüm levrekler bunu çok tuttu.
Big Stick,gerçekten büyük.Fakat büyük yeme büyük levrek.Özellikle 3 kilo üstü levrekler büyük kandırıcılara çok fazla ilgi gösteriyorlar.Meranda balık varsa farkı anlarsın.

(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Karadenizde avlanacak ve levrek avında kullanmak için bana iki ima sahte tavsiye edermisiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

üsküdar yıldız balıkçılıkta vedat abinin bahsettiği sahteler vardır iletişim kurabilir veya gelebilirsiniz

herşey bitti bi imaların yeni mödeli kaldı aslın da en iyi yem canlı yemdir ama temin etmek biraz zor sahteye göre sahteler çantada hazır ama yinede diyer sahteler de iş yapıyo ima yazmasına gerek yok 10 tl lik sahtede levrek yakalıyo....Strike Pro

Arkadaşlar ima sasuke sahte almaya karar verdim ama 120 cm 105 kodlusu malasef yok onun yerine 105 cm aynı renk alsam aynı işlevi görürmü ki yani 50-60 tl verip de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...Yoksa 120 cm kodlusun taklidinimi alayım....

Back