ima salt skimmer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vet0635
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben Aliexpressten 3 tane siparis gecmistim yoldadir 3-4 gune gelir

İma salt skimmer sahtelerinin imitasyonlari geldi 🙂 wmc igneler gayet iyi boyalar ve renkler kaliteli duruyor nasipse ayin 15 inden sonra yuzdurme firsatina ericem 🙂

en üstteki mor kafa altı hafif turuncu renk
bir altındaki gökkuşağı gibi altı koyu turuncu
diğeri zaten limon altı turuncu

sahtelerin üzerinde parlak nikelajla güzel parlayacagını düşündüğüm şekiller var iş görecekler eminim 🙂

image.jpg

üzerindeki yazı olmasa kimse çakma olduğunu anlamaz. bir dene bakalım. yüzmesi aksiyonu nasıl. balığın verdiği tepki nasıl.

bu arada tebrik ederim çok güzel renkler seçmişsin. rastgelsin.

bu arada tebrik ederim çok güzel renkler seçmişsin. rastgelsin.

teşekkür ederim abi toplamda sanırsam 5-6 rengi vardı içlerinde en kafama yatan bu 3 ü oldu digerleri bence iş yapmazdı aslında iki renk birbirine yakın gibi ama canlı olarak görünce baya fark var

teşekkür ederim abi toplamda sanırsam 5-6 rengi vardı içlerinde en kafama yatan bu 3 ü oldu digerleri bence iş yapmazdı aslında iki renk birbirine yakın gibi ama canlı olarak görünce baya fark var
farklı oldukları belli zaten. denemekten vazgeçme. bazen küçük bir ayrıntı fark yapar. rastgelsin.

İma salt skimmer sahtelerinin imitasyonlari geldi 🙂 wmc igneler gayet iyi boyalar ve renkler kaliteli duruyor nasipse ayin 15 inden sonra yuzdurme firsatina ericem 🙂

en üstteki mor kafa altı hafif turuncu renk
bir altındaki gökkuşağı gibi altı koyu turuncu
diğeri zaten limon altı turuncu

sahtelerin üzerinde parlak nikelajla güzel parlayacagını düşündüğüm şekiller var iş görecekler eminim 🙂

21843 dosyayı görüntüle
güzel sahteler geçen sene aldım yüzüşü aksiyonu aynı iki tane levrek almışlığım var bu sahtelerle ama skimmerin yerini tutmuyor sanırım ses faktörü işi değiştiriyor yoksa yüzüşü aynı yoğun levrek olan meralarda iş yapar diyorum,ama tekrarlıyorum skimmer başka

Back