İmageshack Sitesi ve Görüntülenemeyen Fotograflar Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ersin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ayki TTNET faturam biraz yüksek gelmiş.Aradım Ocaktan itibaren internet bağlantı hizmetleri zamlanmış 😡
Ulan zaten kör topal hizmet veriyorsun, birde üstüne dnya para alıyorsun.
Kurbağaya dönüşesin TTNET....
Evet banada 35TL kota aşımı gelmiş.

Arkadaşlar kurbağalar gitmiş sanırım 😛

Düzelmiş linkler.

Bu ayki TTNET faturam biraz yüksek gelmiş.Aradım Ocaktan itibaren internet bağlantı hizmetleri zamlanmış 😡
Ulan zaten kör topal hizmet veriyorsun, birde üstüne dnya para alıyorsun.
Kurbağaya dönüşesin TTNET....

Biri internet ,Koçneti tavsiye ederim ttnetten geçiş yapıyorsunuz,6 ay boyunca sınırsız 8mbps internet hizmeti sadece 9.90lira sonrası ise 49.90lira ve 2 aydır kullanıyorum hiç kesinti yavaşlama yaşamadım.

Biri internet ,Koçneti tavsiye ederim ttnetten geçiş yapıyorsunuz,6 ay boyunca sınırsız 8mbps internet hizmeti sadece 9.90lira sonrası ise 49.90lira ve 2 aydır kullanıyorum hiç kesinti yavaşlama yaşamadım.

Nejat abi ozaman sen şuan bizim yaşadığımız problemi yaşamıyosun🙂

Arkadaşlar kurbağalar gitmiş sanırım 😛

Düzelmiş linkler.

Sevgili Hamdi şu an itibari ile kurbağalar aynen durdukları yerde duruyorlar..😛

Acaba şu (link) nasıl...Şimdi deneme amaçlı bir resim yükledim...

29f5t3c.jpg

Resim hemen açılıyor...Bu güzel..Ama beni korkutan bu internet sayfasının sağ köşesinde search photobucket yazıyor...Yani bu site (link) ile alakalı bir site mi?

Öyle ise hiç bulaşmamak lazım..Zira bundan 2-3 sene önce ben bu photobucketi kullanıyordum..Sonra baktım bir gün Add To CARD mı ne yazdı...Yani at bir beşlik falına bakayım misali 😛paralı üyelik istedi ve benim resimlerimi göstermedi...

kovaladım kurbağayı 😉 (link) adresinden siteyi eklemek gerekiyormuş.

İmageShack büyük bir site, bu sorunun kalıcı olacağını sanmıyorum. Zamanla düzelecektir sanırım.

kovaladım kurbağayı 😉 (link) adresinden siteyi eklemek gerekiyormuş.

Arkadaşlar, Hüseyin kardeşimizin vermiş olduğu bu linke tıkladım ve haddim olmuyarak sitemizin adresini yazdım ve register e bastım...

Şöyle bir yazı çıktı...

Thank you for submitting the following domains:

baliksevdam.com

We'll review your site shortly.

If you don't want to wait, you can also register and login to ImageShack, and all images will be visible for you.

Türkçesi sanki talebinizi inceliyeceğiz gibi bir şey olsa gerek...

Back