İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Mağazasına Ekip Arkadaşları Aranıyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Olsun hamdiabi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllar önce Galata köprüsünün altındaki bir av bayisinden 3.60 karbon kamış almıştım, kamış çok randımanlı idi, lakin bir dönem sonra aynı kamıştan bir tane daha almak için gittiğimde Dükkanın iflas ettiğini öğrendiğimde ciddi olarak üzülmüştüm. Aynı üzüntüyü firar balıkçılık her 2 şubesini kapattığında da yaşamıştım.

Şimdi ise çok yeni, pırıl, pırıl bir firmamın 2 şubesi için personel aradığını duyduğumda çok sevindim. İnşallah 2. şubeyi 3.4. şubelerin açılışları diye devam eder.

Hayırlı çalışmalar.

İnce Çizgide ekip arkadaşına gerek var mı?

Her gün siz mağazaya gelmeden üstadından acemisine kapı önünde kuyruk oluşuyor.

Bunca kalabalık varken ne gerek var çalışacak arkadaşa. Burak Karadeniz, Tahir Gürhan, Cahit Acun zaten gelenlere her türlü bilgiyi veriyor, her yarım saatte çaylar demleniyor, Beyaz fırından açmalar börekler, masa üstünde sürekli var. 10 dakikada bir ne içersin kahveniz nasıl olsun diye soran bayan çalışanlar.

Yeni elemanları nereye koyacaksınız, rafa mı?

Misafirleri yeni şubeye de göndermek gerek, herkes evine yakın şubeye gitsin.

Ne güzel temenniler, hepinize çok teşekkür ederiz. Amatör balıkçılar için her imkanı sağlamaya çalışan bir ekip var.

Son bir kişi kaldı talip olan varsa gecikmesin 🙂

Hadi hayırlısı Hamdi abi... Bizim oralara yakın mı yeni şube 🙂

Hamdi abi musait bi zamanda hem ziyaretine hemde alışverişe gelmek isterim. Ins aradığın kişiyi bulursun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back