İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Mağazasına Ekip Arkadaşları Aranıyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Hamdi

Admin
Site Admin
Tepki
11,463
Ödül
113
Merhaba Arkadaşlar,
  • Balık avı & Malzemelerinden anlayan veya ilgisi olan satış danışmanları.
Çalışkan ve Dinamik Ekip arkadaşları Aranıyor..!!!

(link)

Balıktan anlayan arkadaşların olması tercih edildiği için sitemizde paylaşmak istedim. Bu vasıflarda arkadaşlarımız var ise veya tanıdık arkadaşları. Benim ile özel mesaj atarak yada telefonla irtibat kurabilirler.

0532 778 80 98

Abi okulum bitti artık İstanbul'dayım mesleğimi yapmayı düşünüyorum aslında ama işin şartlarınıda merak ettim hobimi meslek haline getirip mutlu mesut yaşamak çok cazip geliyor şuan mümkünse özelden şartları mesaj olarak atarmısın.

Abi okulum bitti artık İstanbul'dayım mesleğimi yapmayı düşünüyorum aslında ama işin şartlarınıda merak ettim hobimi meslek haline getirip mutlu mesut yaşamak çok cazip geliyor şuan mümkünse özelden şartları mesaj olarak atarmısın.

Desene beraber av yapamadan göçtün gittin İstanbul'lara Atakan 🙂 Sağlık olsun bakalım, birgün birlikte de olta sallarız inşallah Umuyorum anlaşırsınız Hamdi ağabeyle de dizimizin dibinde olursun 😉 Okulu bitirmene sevindim, tebrik ederim kardeşim. Kendine iyi bak, her zaman rastgelsin...

Desene beraber av yapamadan göçtün gittin İstanbul'lara Atakan 🙂 Sağlık olsun bakalım, birgün birlikte de olta sallarız inşallah Umuyorum anlaşırsınız Hamdi ağabeyle de dizimizin dibinde olursun 😉 Okulu bitirmene sevindim, tebrik ederim kardeşim. Kendine iyi bak, her zaman rastgelsin...

Öyle oldu malesef denk gelemedik bi türlü abi 🙂 İyi dileklerin için teşekkür ederim bir ayağım İzmir'de inşallah beraber oltada atarız bir gün.

Selamlar Hamdi bey memnuniyetimi belirtmek istiyorum.bir ay önce Hasan Avdan arkadaşımla beraber sizden aldığım exaje 6000 makine roder surf 4,20kamış.gerçekten çok güzelmiş.Teşekkürler

Selamlar Hamdi bey memnuniyetimi belirtmek istiyorum.bir ay önce Hasan Avdan arkadaşımla beraber sizden aldığım exaje 6000 makine roder surf 4,20kamış.gerçekten çok güzelmiş.Teşekkürler
İyi günlerde kullanın, bol bol balık gelir inşallah 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back