İnce Çizgi ve Hamdi TEKBIYIK

Konuya yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. Benim açımdan çok verimli oldu. Vurgun Çapari ve Sabah Suyunu be münasebetle öğrenmiş oldum. Son bir yılda yaklaşık 1500-2000 TL lik Tackle Warehouse den ürün aldım. Neden paramız yurtdışına gitsin ki?

Arkadaşlar internet üzerinden olta malzemesi almayı sevmem ve genelde gider dost olarak bildigim av bayisi arkadaşlarımdan malzeme alırım. Hatta çoğu zaman yolum o civarlardan geçtiğinde uğrar, hal-hatır sorar, bir-iki demli çay eşliğinde sohbet eder ve o an gördüğüm hoşuma giden birkaç malzemeyi alırım. Buna rağmen benim de İsak bey ile iki alışverişim oldu ve kendisinin duruşunu, dürüstlüğünü, işine saygı gösterip işini "adam" gibi yapmasını çok çok takdir ettim. Buradan sizin nezdinizde kendisini bir kez daha tebrik ediyor ve alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlarıma gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

Kendi stoğu ile çalışan vurguncapari yi tek geçerim.
Sabahsuyu da kendi stoğu ile çalışıyormuş öğrenmiş oldum,alışverişim olmadı ama inşaallah onu da değerlendireceğim.
Bence her daim kendi stoğu ile çalışan firmaları tercih etmek gerekir.Diğer türlüsü ya vakit kaybı yada hayal kırıklığıdır...

ilk spin takımımı inceçizgi den almıştım. procatch kamış ucuz fiyatına rağmen sağlamlığı ile unutulmazlar arasına girdi, kıramadım bir türlü 2 senedir 🙂)... Şimdi yok piyasada.
incecizgiye yazık oldu. Kompakt tasarımı ile beğendiğim bir site idi...

İnceçizgi online ve offline olarak işini iyi yapan bir firmaydı. Online satış işleri cidden kolay olmuyor. 7 senedir sektörde olduğum için stok yönetimi, sitenin kullabılabilirliği, dijital pazarlama gibi konular ciddi efor ve maddiyat isteyen konular.
Dükkan açıcak olsam Maltepe'ye açarım 🙂 Lokasyon olarak Anadolu yakasının göbeği.
Bende maltepe bölgesinin olması taraftarıyım...bostancı küçükyalı idealtepe maltepede (2 tane var)cevizli bölgelerinde sadece maltepede var ve çeşit yok üsküdarda yol uzun aktarmalı geliyoruz...zamanımızı yolda geçiriyoruz...ve ürün aramak derken zamanımız boşa gidiyor...özellikle küçükyalı bölgesinde avlanan ihtiyarlar grubu ilede bunun herzaman muhabbeti olur sadece bir markanın distribütörünün üsküdardaki dükkanından alışveriş yapmak zorunda kalıyorlar...bu arada küçükyalıdaki hazırolta.com da kapandı...ve sahil bölgesi olması insanların sadece olta malzemeleri üsküdardan alması avlanması nedeni ile bu bölgelerde yoğun olta balıkçılığı yapılmaktadır...maltepe bölgesinde ise olta balıkçılığının pek yoğunluğu yoktur sebebi yine üsküdardır...inçe çizgi tarzında biryerin maltepede açılması bu bölgedeki olta balıkçılığının popüleritesini artıracağı kanaatindeyim...hamdi beyi tanımıyorum ama yazılanları okuyunca esnaflık konusunda iyi olduğu belli...eğerki bu bölgelerde açma gereği duyulursa maddi olmasada manevi olarak dükkan konusunda eleman konusunda hatta müşteri konusunda yardımcı olmaya çalışırım yeri gelir malzemesini taşırım yeterki böyle bir yeri bize kazandırsın...

Son düzenleme:
Aslında hiç sıcak bakmadım 9 aydır, hayat itiyor bazen bir yerlere... dostlarımızın desteğini görünce acaba olur mu diyorum?
Hamdi Abi / Bey bu kadar yazılanlardan sonra artık ciddi ciddi bence düşünmelisiniz 🙂 Eğer ki böyle oluşum olursa internet kısmında site, tasarım vs.. konularında çevremdeki insanlar ile bağlantı noktasında yardımcı olmaya hazırım.

Back