KayaBalığıKaya
Daimi Üye
- Tepki
- 1,349
- Ödül
- 113
İncecizgi, sabahsuyu, borafish ve plat bu konuda 10 numero 5 yıldız iş yapan firmalardır... vurgun da iyiymiş öğrendik daha iyi oldu
Hadi hayırlı uğurlu olsun allah(c.c) utandırmasın.Hadi bakalım soktunuz beni bu yola, destekleriniz bekliyoruz 🙂
(link)
hep destek tam destek 😛Hadi bakalım soktunuz beni bu yola, destekleriniz bekliyoruz 🙂
(link)
Evet benide aradılar sağolsunlar. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım üye olur olmaz arayan balık marketi. Kendilerine buradan tekrardan çok teşekkür ederim böyle davranışları için. Daha alışveriş yapma firsatim olmadı ama bazı konularda bana çok yardimci oldular.Ben üye oldum. Sipariş bile vermedim. Sitemize üye olmuşsunuz Hoşgeldiniz diye aradılar. Zaten ben kendileri ile şahsen tanıştım. Evlerinin altında küçük ve güzel bir dükkân açmışlar. Ilgi ve alaka çok çok iyiydi. Vurgun Çapariden daha iyisine şimdiye kadar rastlamadım
Bu sıralar görüşemedik inan özledin kendini 😛Evet benide aradılar sağolsunlar. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım üye olur olmaz arayan balık marketi. Kendilerine buradan tekrardan çok teşekkür ederim böyle davranışları için. Daha alışveriş yapma firsatim olmadı ama bazı konularda bana çok yardimci oldular.
Ayrıca Hamdi abiyi de unutmayayım teşekkür konusunda. Her türlü sorularimı ilgiyle cevapladı. Dost kazandım desem yeridir daha görmeden 🙂
Birde sabahsuyu Isak Rozanes abiyi de unutmam. Orada da aynı şekilde stoklar güncel ve her türlü konuda ilgileniyor yardimci oluyor. Teşekkür ederim sabahsuyu Isak abi. 🙂)
Birde Mesut abiyi de unutmayayım. Egetech store, Mesut abiye çok teşekkür ederim. Her türlü konuda ilgiyle yardımcı olur. Çok alışverişim oldu ve beni şimdiye kadar hiç üzmedi.
Baya teşekkür oldu yeterli bu kadar. Ama hak ediyorlar. 🙂
Evet biraz oldu. Arayacagim seni Hamdi abi. Kendine iyi bak 🙂Bu sıralar görüşemedik inan özledin kendini 😛