Ingiltere'de Balikcilik Baskadir -3

elmexicano

Üye
Tepki
144
Ödül
38
Herkese tekrardan merhaba,

Cok uzun suredir foruma girmiyordum. Sizlerle en son balik avimi paylasmak istedim.

Spin avlarimdan sonra "surf fishing" kategorisine biraz merak sardim ve solucan/yengec yemleriyle av yapmaya basladim son bir senedir. Cok yorucu bir klasmanmis aslinda. Cok da zevkli tabi.

Bu seferki avimi yine Dogu ingiltere kiyilarinda cok ama cok dalgali ve ruzgarli bir havada gerceklestirdim.
Kullandigim takimlar:
Penn SurfBlaster 6000
Penn Surf Rod 4.2 m
Siyah boru kurdu ve taze yengec karisimi yem olarak kullanildi.

Sabah 9:00 ile 9:30 arasi iki tane guzel levregi aldim ardi ardina. Zaten sonrasinda cikan kuvvetli firtina ve dalga olta atmama musade etmedi.

(link)
kullandigim kamis makine ve sehpa seti.

(link)
Yem takma olayini belki baska bir video'da aciklayabilirim. Yengeclerden ve kucuk baliklardan kurtulamk icin cok saglam takmak lazim bu yemleri. Siyah boru kurdu ve taze yengec bircok baligin vazgecemeyecegi bir karisim.

(link)
Iki tane cok guzel levrek! Boylari 41 ve 43 cm geldi ayri ayri.

Herkese iyi avlar ve yeniden gorusmek dilegiyle!

A.Can

Tebrikler Ahmet Can,
Güzel bir av olmuş.
Levrekler bizimkilerden biraz farklı sanki

Maaşallah hocam balıkların levrek olduğuna emin miyiz keza genişlikleri bizim levreklerden iki tane ediyor 😀

Cok uzun suredir foruma girmiyordum. Sizlerle en son balik avimi paylasmak istedim.

Spin avlarimdan sonra "surf fishing" kategorisine biraz merak sardim ve solucan/yengec yemleriyle av yapmaya basladim son bir senedir. Cok yorucu bir klasmanmis aslinda. Cok da zevkli tabi.

Bu seferki avimi yine Dogu ingiltere kiyilarinda cok ama cok dalgali ve ruzgarli bir havada gerceklestirdim.
Kullandigim takimlar:
Penn SurfBlaster 6000
Penn Surf Rod 4.2 m

Sabah 9:00 ile 9:30 arasi iki tane guzel levregi aldim ardi ardina. Zaten sonrasinda cikan kuvvetli firtina ve dalga olta atmama musade etmedi.

(link)

(link)
Yem takma olayini belki baska bir video'da aciklayabilirim. Yengeclerden ve kucuk baliklardan kurtulamk icin cok saglam takmak lazim bu yemleri. Siyah boru kurdu ve taze yengec bircok baligin vazgecemeyecegi bir karisim.

(link)

A.Can
Tebrikler... Levrekler özel karışım yem yedikçe obez olmuş🙂)

Kullandigim takimlar:
Penn SurfBlaster 6000
Penn Surf Rod 4.2 m

(link)

(link)

(link)

A.Can
Tebrikler İngiltere’den daha fazla av hikayesi okumak isteriz

Tebrik ederim, devamı en kisa zamanda gelir umarım. Penn surf blaster 6000'i ilk defa duydum. Kaç gram, bilgi verebilir misiniz? Yurtdışına özel sanırım.

Back