Ip Misina Için Yardım

Ben 0.08 mm kullanıyorum lrf için 2.8 kg diyor paket üzerinde çeker değeri olarak benim yaptığım testlerde de bunu karşılıyor. İncelik mevzusuna gelince stroft marka 0.10 mm ile karşılaştırdım gözümle beraber bana stroft doğal olarak bir tık kalın geldi ki buradan kalınlığı için de içimi rahat ettirmiştim. Bunlar benim tecrübelerim takdir edersiniz ki gözle ölçüm kesin sonuç değildir ben internetten almak yerine gidip bir av bayiide gözünüzle bakıp elinizle hissederek almanızı tavsiye ederim.

Benim verdiğim bilgi yanlış. 🙁
Daha önce surf takım için ip bakıyordun. Aklımda kalan o. Araya kaynak yapıncada tabii hedef şaştı. 🙂
Onur beyin tespiti çok doğru. Spin makina için en uygun 0,8 olur. Önünede leaderini bağlarsın tabii.

AliExpress düşünürseniz Kastking var, ben oldukça memnunum. Spin için 0.14mm LRF için 0.07mm ideal. Beklemek istemiyorum derseniz de başlangıç için Lotus 6x veya 8x oldukça uyguna bulabilirsiniz.
Bende lotus düşünüyordum kimse yorum yapmayınca .
Kastin mi yoksa lotus abi

Madem ki kararsız kaldınız bence bir av bayiine gidip hepsini kendi gözünüzle gördükten sonra karar verin. Hatta izin verirlerse ufak bir çekme testi dahi yapabilirsiniz.

Madem ki kararsız kaldınız bence bir av bayiine gidip hepsini kendi gözünüzle gördükten sonra karar verin. Hatta izin verirlerse ufak bir çekme testi dahi yapabilirsiniz.
Ona izin verceklerini sanmıyorum
Okuma ceymar ipin testi vardı ama
Kullanan yok herhalde lotus dahq mantıklı geldi

Portfish Bango 4x yedek makinaya sardım .bir kaç av denedim . Güzel bir lüfer aldım sorunsuzca .Fiyat performans ürünü ve dokusu hoşuma gitti uzun süreli yorumu sezon sonu yapıcam. Ama memnun kalıcam gibi hissediyorum.

Ben 0.08 mm kullanıyorum lrf için 2.8 kg diyor paket üzerinde çeker değeri olarak benim yaptığım testlerde de bunu karşılıyor. İncelik mevzusuna gelince stroft marka 0.10 mm ile karşılaştırdım gözümle beraber bana stroft doğal olarak bir tık kalın geldi ki buradan kalınlığı için de içimi rahat ettirmiştim. Bunlar benim tecrübelerim takdir edersiniz ki gözle ölçüm kesin sonuç değildir ben internetten almak yerine gidip bir av bayiide gözünüzle bakıp elinizle hissederek almanızı tavsiye ederim.

Back