İp misina ve lider misina hk bir kaç soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sekko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Makineyi burda bir mağazadan almıştım. İp olarak internette araştırdığım kadarıyla kendo 8x takmasini söylemiştim ama elinde yoktu . Olmayınca da bir esnaf olarak fujin hex 4x şöyle iyi böyle iyi diye başlayarak muhabbet devam etti . Dolaşıyor kuş gözü oluyor ama sağlam ip kolay kolay kopmuyor . Ama dolaşınca da yüzük seramiklerine takılıyor , yine kesmek zorunda kalıyorum . Remixonu başka bir mağazada görmüştüm o da çok övdü ipi . Ama tabi kim elinde ne varsa onu satmaya çalışıyor bu yüzden güvenmiyorum. Buraya bu yüzden sordum . Ben ip iyice azalana kadar fujini kullanır gerektiğinde altına dolgu yapar , bitince de kendo alırım muhtemelen . Çünkü buradaki asıl kullanıcıların yorumları çok daha değerli benim için

Shimano vengeance 360 kamış boşta kaldığından ona 7000lik bir makine aldım. Eski fujin4x ipi de ona sardım. İnternetten kendo 8x 0.15 ip alıp shimano nexave makineye sardım . Bugün fırsat bulup ilk defa denize çıkıp denedim . Toplamda 1 saat 10-15 atış yapmışımdır . Kendo ipin ilk 5 metresinin rengi şimdiden beyaza döndü bi yerde de siyah bir leke var . Bunlar eksileri . Artıları da hiç kuş gözü olmadı karışmadı , erim biraz arttı ama gözle görülür derecede değil . Alacak olanların bilgisine..

Back