Berkley ama tam modeli hatırlamıyorum şimdi.FC leader için hangi markayı kullanıyorsunuz
Berkley ama tam modeli hatırlamıyorum şimdi.FC leader için hangi markayı kullanıyorsunuz
Kardeşim ben takım çantasındaki misinalardan elime hol geleni seçiyorum 🙂 yani boşver elindekinden yap olmaz bişey balıkta koca sahteye saldırıyo senin misinayı görmez 🙂Ben elimdeki sufix extra strong ile şok yapacağım,baktım olmuyor o zaman fc ye dönerim.bence o iğneleri görmeyen balığın misinaya çok dikkat ettiğini düşünmüyorum açıkçası 🙂 bu misina işinin de abartıldığını düşünüyorum, bilmiyorum.bundan %100 hiçbir zaman emin olamayız ama pazarlama stratejisi olarak görüyorum biraz.normal misina ile de, fc kaplama ile de, %100 fc ile de balık tuttum ama hangisi daha iyi bende bilmiyorum 😀
Lider misina olmazsa parmağını kaybedebilir, kamışı kırabilirsin (200 gram artışlarda) iP esneme yapmıyor normal misina gibi en ufak hatada bu sorunlar çıkabilir..ayrica iP misina ile normal misina atış mesafeleri bayağı fark ediyor..normal misina ile 70-80 metre atıyorsan iP ile 90-110 metrelere rahatlıkla ulaşabilirsin..
Ayrıca parmak ve esneme kısmına tamamıyla katılıyorum..İpin en belirgin sorunlarından..Lider misina olmazsa parmağını kaybedebilir, kamışı kırabilirsin (200 gram artışlarda) iP esneme yapmıyor normal misina gibi en ufak hatada bu sorunlar çıkabilir..ayrica iP misina ile normal misina atış mesafeleri bayağı fark ediyor..normal misina ile 70-80 metre atıyorsan iP ile 90-110 metrelere rahatlıkla ulaşabilirsin..
Ben boşuna mı sardım yani o kadar ipi Surf makineye 😀 iple bir sorunum yok sadece atıştan sonra sararken çıkardığı sese gıcık oluyorum.Bu şekilde yanlış yönlendirmeyelim .. Çok tartışılır.. siz ip ile 100,110 a rahat atarsınız ben mono ile 150 Metreye atarım.. Atım kişiden kişiye kurşundan kurşuna farklılık gösterir.. Ayrıca ip kullanımı surflerde pek tavsiye edilmiyor bunu ben değil tüm kuruluşlar beyan ediyor.. Mersin’de KKTC de surf Casting yarışları oluyor .. hiç takip ediyormusunuz bilmiyorum ama 100 yarışçıdan tek bir tane ip kullanan olmuyor .. Bence bir araştırın..İp lrf veya spin deseniz size katılırım..