ensaraydin
Daimi Üye
Yemek tarifi gibi 🙂
Olur...Kafa bölümünü suda bekletirsek bu kalamanin oldugu bölgeye bi zarari olmaz mi?
Yok artikkk 🙂Güneşten ve nemde koru, kuru yerde muhafaza et bide arada sadece kafaya misinanın olduğu yere ılık musluk suyu döküp azcık yıka o kadar. Hatta musluk suyu değilde içme suyu hatta ve hatta saf su kullanırsan daha iyi.
Kafayı ben bazen günlerce suda unutuyorum. Şu ana kadar hiç sorun olmadı. Sanırım o bölgede kullanılan ürün kesinlikle paslanmayan bir şey. Ama kafayı komple suya sokmuyorum. Yarım cm sura kafayı yan yatırıyorum. Arada aklıma gelirse ızgaradki köfte misali çeviriyorum 🙂Kafa bölümünü suda bekletirsek bu kalamanin oldugu bölgeye bi zarari olmaz mi?
Sorun oradaki metal materyalin paslanması değil zaten. Drag pullarının arasına girecek suyun dragda bulunan yağı bozması ve makinenin drag özelliklerini bozması... hani bir gün ava koca bi balık biner ama drag arızalı olduğu için balığı çekemezsin filan ..Kafayı ben bazen günlerce suda unutuyorum. Şu ana kadar hiç sorun olmadı. Sanırım o bölgede kullanılan ürün kesinlikle paslanmayan bir şey. Ama kafayı komple suya sokmuyorum. Yarım cm sura kafayı yan yatırıyorum. Arada aklıma gelirse ızgaradki köfte misali çeviriyorum 🙂