Ip Tavsiye Acill !

reelmaster

Daimi Üye
Tepki
4,450
Ödül
113
Arkadaşlar ip hakkında konusunda uzman ve tecrübeli abi ve kardeşlerimden ACİL tavsiyelere ihtiyacım var.
Lütfen YARDIM...
1. 400 liraya 300 metre Daiwa ip aldım. Doktora görünmelimiyim ?
2.İpi 100 er metre üç makinaya paylaştırıp kullanmalımıyım? Yoksa 300 metreyi tek makinaya sarıp o makinayı kullanmamalımıyım ?
3.İp 400 lira olduğuna göre kaç liralık makinaya sarsam ayıp olmaz ?
4. Yengeniz faturayı görmüş "Ha Ha Ha aptallara bak 400 kuruş yazacaklarına 400 Lira yazmışlar." dedim - Sizce yemişmidir.
5. Eğer yemediyse bir kaç gün beni evinde misafir edebilecek hobidaşlar konum atabilirmi?
Muhabbetiniz ve neşeniz bol olsun. Sağlıcakla. Akif NAZLI

Ben henuz sarmaya kiyamadim, karsilikli bakisip duruyoruz.. 🙂 300metre olan biomaster 5000xg’ye 135metre olan ise vanquish 3000 icin.. ne kadar gec sararsam o kadar uzun kullanirim! dusuncesiyle beklemekteyim..
İkiside 0.18 Desene niyet Kötü ! Ben 0.14 te bile keşke 0.12 mi alsaydım diyordum. Bu resmi görünce mutlu oldum ...😉🙄:islik:

İkiside 0.18 Desene niyet Kötü ! Ben 0.14 te bile keşke 0.12 mi alsaydım diyordum. Bu resmi görünce mutlu oldum ...😉🙄:islik:
Bu ip sizi yari yolda birakmaz iciniz rahat olsun.. ben ikisinide yurt disindan aldim, 350tl civarina geldiler.. 0.16 alicaktim 135metre olani ama birkac metre ileri gitmesi benim icin bisey degistirmeyecegi ve ceker ve dugum mukavemetinin yuksek olmasi onceligim oldugundan oyle aldim.. dolarinda yukselmesiyle hanimlardan faturalari tirim tirim saklamak gerekiyor 🙂 trofesi bol olsun yeni ipinizin, gule gule kullanin..

Arkadaşlar ip hakkında konusunda uzman ve tecrübeli abi ve kardeşlerimden ACİL tavsiyelere ihtiyacım var.
Lütfen YARDIM...
2.İpi 100 er metre üç makinaya paylaştırıp kullanmalımıyım? Yoksa 300 metreyi tek makinaya sarıp o makinayı kullanmamalımıyım ?
4. Yengeniz faturayı görmüş "Ha Ha Ha aptallara bak 400 kuruş yazacaklarına 400 Lira yazmışlar." dedim - Sizce yemişmidir.
5. Eğer yemediyse bir kaç gün beni evinde misafir edebilecek hobidaşlar konum atabilirmi?
1. Doktor şart 🙂
2. Bence hiç bir makinaya sarılmamalı vitrine konulmalı 🙂
3. Bim'den alınana 50 TL lik (Komple set fiyatı) olta setine sarılabilir 🙂
4. Muhtemelen yemiştir. Bende ilk zamanlar bir sparişte 6 ima alıp tanesi 5 TL demiştim 🙂 Hala öyle sanıyor 🙂
5. Misafir edilir ancak konu benim evde de konuşulursa benim sahtelerden de şüphelenilebilir bu durumda benim avlakta çadır kurarız 🙂

1. Doktor şart 🙂
2. Bence hiç bir makinaya sarılmamalı vitrine konulmalı 🙂
3. Bim'den alınana 50 TL lik (Komple set fiyatı) olta setine sarılabilir 🙂
4. Muhtemelen yemiştir. Bende ilk zamanlar bir sparişte 6 ima alıp tanesi 5 TL demiştim 🙂 Hala öyle sanıyor 🙂
5. Misafir edilir ancak konu benim evde de konuşulursa benim sahtelerden de şüphelenilebilir bu durumda benim avlakta çadır kurarız 🙂
İlk 4 ü at kenara. Senle avlakta gecelemek şereftir abim. "Sefalet peşinde 1..." , "Affet beni hatun 1..", "Al Terliği Vur Kafama 1..."
Oğğğğ daha çok seri çıkar bizden Abdullah abi....

Lütfen YARDIM...

1. 400 liraya 300 metre Daiwa ip aldıysanız, bir doktora görünmenize gerek yoktur. Bir doktor zaten ayağınıza gelecektir. Ama muhtemelen diplomasını size teslim etmek için; çünkü 400 liraya 300 metre ipin tıbben tedavisi mümkün olmayan kimbilir kaç normal dışı davranış (burada “normal dışı davranış” hastalık oluyor) için akıllara ziyan yeni bir tedavi (burada “terapi” demek lazımdı) yöntemi olduğunu kendisine öğretmiş olacağınız için..
Yani, “Eyvah doktorluk bir yanlış mı yaptım?” diye hayıflanmanıza gerek yoktur.

2. “Eyvah doktorluk bir yanlış mı yaptım?” diye hayıflanmanıza gerek yoktur ama 300 metre ipi aynı makinaya sardığınızda bir teknenin ardından ya da kayalıkların arasına sıkışmış bir kurşunun ardından ağıt yakmaya hazır olmanız gerekir ki bunu iyi bilenlerden olduğunuzu sanıyorum. Her türlü ağıt acı verir. O halde bu güzelim ipi 100’er metrelik üç ayrı parçaya itina ile ayırıp 3 ayrı makinada kullanmak, ipin arkasından ağıt yakma ihtiyacını azaltabilir. Zaten atışta önemli olan ilk 100 metredir. İkinci 100 metrenin atıştan çok çekişe yararı olabilir. O sebeple ikinci 100 metre için Çin işi bir ipi uygun bir düğümle ilk 100 metrenin arkasına eklemeniz daha uygun olur.

3. Bu ip, kendisine sarıldığında toplam değeri kendi değerinin hiç değilse iki katına çıkamayacak bir makinaya sarılmalı.

4. Bir kağıt parçasıyla bir fatura arasındaki farkı bilecek hiçbir kadın bu kuruş-lira numarasını yemez. Bence bu numarayı yenge yememiştir. Eğer sesini çıkarmamışsa ya da bu numarayı yemiş gibi davranmışsa iyi bir törenle nikah tazelemeyi hak ediyordur.

5. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Ilk aldiginda nirvanaya ulastim cok para verdim en iyisini aldim dersin de sonra bakarsinki piyasada daha neleri var. 3000tl ye ip misinalari gorunce haaaa dersin Bu sure sonra gozune cok cok ucuz gelmeye baslar

Sadece doktor kurtarmaz abi 😀
Ondan sonra uzunca bi süre terapiste gitmen lazim.
Hem yengem numarayi yediyse bile artik gercekleri biliyor sayabilirsin. Terlik sart sana 🙂

valla 25 dolara kastking super 9 var açıkçası test etmek istiyorum çok övüyorlar.

400 tl bence verilmemeli ipe , bu ipler haketmiyor anlamına gelmiyor kurdan ötürü çok pahalı.

adı üzerinde turnuva için bunlar , amatör balıkçının bence fiyat performansa odaklanması lazım.

edit : he ben de uslu durdum mu ? hayır.
daiwa emeraldas 0,5pe 150 metre ipe 145 tl , daiwa saltiga 35m lider ipe 90 tl verdim ( tabii hatırı sayılır indirim yapıldı bu fiyatlar üzerinden )

biraz heves ve test ettikten sonra kendo , kastking gibi daha ucuz iplere yönelirim muhtemelen.

Back