Ip Tavsiye Acill !

4. Yengeniz faturayı görmüş "Ha Ha Ha aptallara bak 400 kuruş yazacaklarına 400 Lira yazmışlar." dedim - Sizce yemişmidir.

😀😀😀😀

Bence yememiştir. Abi. 🙂

Bu bağlamda Sizi Evime seve seve davet ederim. Ancak benim hatun bu muhabbeti duyarsa (mevzu muhabbet Misinanın 400 TL oluşunu) sizden sonra, bende kapı önünde bulabilirim kendimi ellagam.... 🙂 Gerçi fırsatını bulmuşken bi hafta balıkta yatarım. arayıpta bulamadığım fırsat. 🙂

Rastgele...

kastking super power güzel gam ve düğüm yapmıor ama şöyle bir durum var 0.18 diye aldığınım ip 0.25 ölçüsünde geldi kutuda 0.18 yazıo bu arada yani bunu göz önünde bulundurarak alın 😉

Arkadaşlar ip hakkında konusunda uzman ve tecrübeli abi ve kardeşlerimden ACİL tavsiyelere ihtiyacım var.
Lütfen YARDIM...
1. 400 liraya 300 metre Daiwa ip aldım. Doktora görünmelimiyim ?
2.İpi 100 er metre üç makinaya paylaştırıp kullanmalımıyım? Yoksa 300 metreyi tek makinaya sarıp o makinayı kullanmamalımıyım ?
3.İp 400 lira olduğuna göre kaç liralık makinaya sarsam ayıp olmaz ?
4. Yengeniz faturayı görmüş "Ha Ha Ha aptallara bak 400 kuruş yazacaklarına 400 Lira yazmışlar." dedim - Sizce yemişmidir.
5. Eğer yemediyse bir kaç gün beni evinde misafir edebilecek hobidaşlar konum atabilirmi?
Muhabbetiniz ve neşeniz bol olsun. Sağlıcakla. Akif NAZLI
Abi yazına bayıldım ya 🙂 Çok iyiydi birde Apdullah abinin cevabı çok güzeldi 🙂

😀 Akif Abi 😀

Allah oltana orkinosları denk getirtsin inşallah 🙂
Kubilay Sadunya ve Korsikada tuttuğum Orkinostan sonra , Orkinos tutmamaya yeminliyim. 21 senedirde yeminimi bozmadım abicim. Senin oltana gelsin abicim , ben O zevki yaşadım.
Benim oltaya ne gelse ben razıyım. Yeterki rast gelsin..

Arkadaşlar ip hakkında konusunda uzman ve tecrübeli abi ve kardeşlerimden ACİL tavsiyelere ihtiyacım var.
Lütfen YARDIM...
1. 400 liraya 300 metre Daiwa ip aldım. Doktora görünmelimiyim ?
2.İpi 100 er metre üç makinaya paylaştırıp kullanmalımıyım? Yoksa 300 metreyi tek makinaya sarıp o makinayı kullanmamalımıyım ?
3.İp 400 lira olduğuna göre kaç liralık makinaya sarsam ayıp olmaz ?
5. Eğer yemediyse bir kaç gün beni evinde misafir edebilecek hobidaşlar konum atabilirmi?
Muhabbetiniz ve neşeniz bol olsun. Sağlıcakla. Akif NAZLI
Oncelikle ipi kalin almissiniz. Mesafeyi etkiler ben 0.12kullaniyorum. 14--16 arasi baslangic icin iyidir.
1- dolar uctu doktor gerekir 🙂
2- mantiklisi 120-150 mt arasi bolmen daha mantikli. Olur gam yapar dolanir kesmek zorunda kalirsan cok kisalmamis olur. Digeride yedekte kalir. Bende kairiki 300 mt aldim. Yaklasik 150 mt sardim altina dolgu yaptim. Geri kalani yedek olarak duruyor.
3- balik makinenen ucuz diye gelmemeLik yapmiyor elindeki makinene sar.
4- yenge ile alisverise cikinca yedip yemedini anlarsin 🙂
5- firsattan istifade sen mera gez bi kac gun 😀

Back