İphone 5s'den Android Samsung Note 4 Telefona Geçiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hamdi

Admin
Site Admin
Tepki
11,463
Ödül
113
Merhaba Arkadaşlar,

5-6 yıldır kullandığım İphone serisinden Andoid siteme geçme kararı aldım. Nedenine gelirsek

İos siteminden memnun olmama rağmen bir çok programda yetersiz kalıyor.

Uygulama bazında Andoid sistem çok öne çıkıyor.

Hafızası ile istediğimiz gibi oynaya biliyoruz.

Hafıza kartından veriyi kolayca alıp paylaşabiliyoruz.

Fotoğraf kalitesi ise çok farklı.

Bunun gibi bir çok sebepten dolayı çok düşündüğüm ama artık karar vererek telefonu alarak değişmeye karar verdim.

Sorunuma gelecek olur isek;

İphone da bulunan mesajlarımı, rehberimi, fotoğraflarımı, Whatsaap ve tüm bilgilerimi en kolay nasıl aktarabilirim.

Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum 🙂

Son düzenleme:
abi alacağın telefonu data kablosu ile bilgisayarına bağladığında samsung 'a özel olan programıda kuracaksın.( zaten seni yönlendirecek ) (link) burdanda indirebilirsin. menüde eski telefonundan içerik al diye bir ayar olması lazım.otomatik olarak foto.mail.rehber yeni telefonuna gelir..whatsup farklı bir olay .eğer iphone kullanırken tüm monuşmalarını yedekleme yaptıysan yeni telefonuna whatsup kurduğun an herşey aynen gelir.yani whatsup telefon değiştirmen ile alakalı değil.

uğraşamam diyorsan kullandığın oparatöre götürr telefonları yapsınlar yeni telefona geçişi

abi alacağın telefonu data kablosu ile bilgisayarına bağladığında samsung 'a özel olan programıda kuracaksın.( zaten seni yönlendirecek ) (link) burdanda indirebilirsin. menüde eski telefonundan içerik al diye bir ayar olması lazım.otomatik olarak foto.mail.rehber yeni telefonuna gelir..whatsup farklı bir olay .eğer iphone kullanırken tüm monuşmalarını yedekleme yaptıysan yeni telefonuna whatsup kurduğun an herşey aynen gelir.yani whatsup telefon değiştirmen ile alakalı değil.
Emre sağol çözdüm sorunu sayande 🙂

Önce Kies bu programı yükledim : (link)

Sonra Smartswitchvin programını yükledim : (link)

Bir birine aktarımı sağladım. Süper oldu 🙂

Yakında bende alicam yenisini Samsung 🙂 hayırlısı olsun Hamdi abi Güle güle kullan.

Hayırlı olsun abi, bende yıllardır samsung kullanırım note 3 var bendede cok memnunum

Back