iş arıyorum, web-grafik tasarım

duzensiz

Daimi Üye
Tepki
66
Ödül
68
tam bir ay oldu çalıştığım beş yıldızlı otelden çıkartılalı. 5 ay sigortasız çalıştırılsamda, patronumun densiz-yersiz hakaretlerine maruz kalsamda işimi seviyordum. birde yol sıkıntısı vardı günde 3 saat, ayda 350 lira.. genede bir şekilde idare ediyordum.. birden dımdızlak kalıverdim 🙁

silivri'de oturuyorum büyükçekmece-beylikdüzü-avcılar güzergahında web tasarım & programlama - grafik tasarım üzerine iş bakıyorum. ihtiyaç halinde freelance (serbest) işlerede açığım iletişime geçebilirsiniz, aklınızda olsun 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hüseyin Allah kolaylık versin kardeşim başıma geldiği için iyi bilirim inşallah gönlüne göre bir iş bulursun acil tarafından.

Aklımızda olsun Hüseyin. Umarım en kısa zamanda iş bulursun.

geçmiş olsun hüseyin daha hayırlı bir iş bulursun inşallah kardeşim bende çok çektim ama sebat edip sonu iyi oldu allah sabır versin kardeşim

Merhaba hüseyin aynı durumu bir kaç gündür bende yaşıyorum fakat senin durum biraz vahim ALLAH yardım etsin sıkıntılarını anlaya biliyorum işkur a başvurmayı hiç denedinmi gerekli yerleri hemen bulacaksın çekinmeden bence hemen başvur.....

Merhaba hüseyin aynı durumu bir kaç gündür bende yaşıyorum fakat senin durum biraz vahim ALLAH yardım etsin sıkıntılarını anlaya biliyorum işkur a başvurmayı hiç denedinmi gerekli yerleri hemen bulacaksın çekinmeden bence hemen başvur.....

istanbul merkezde oturuyor olsam bugün işbaşı yaparım, en büyük sıkıntım çevrede mesleğimin geçerliliği yok. işkur aklımda olacak teşekkür ediyorum.

Back