İstanbul balık avı yapılacak yerler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardacan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ardacan

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Selamlar, İstanbulda yaşıyorum balık tutacak az yer var bildiğim kadarıyla, orta boy zevk verecek balıkları nerde nasıl yemlerle, sahtelerle yakalayabilirim önerdiğiniz yerler varmı? Arnavutköyde oturuyorum tatlı tuzlu su fark etmez, birde eğer bu konu daha önceden açılmış ise tekrar açtığım için kusura bakmayın aradım fakat bulamadım.

Selamlar, İstanbulda yaşıyorum balık tutacak az yer var bildiğim kadarıyla, orta boy zevk verecek balıkları nerde nasıl yemlerle, sahtelerle yakalayabilirim önerdiğiniz yerler varmı? Arnavutköyde oturuyorum tatlı tuzlu su fark etmez, birde eğer bu konu daha önceden açılmış ise tekrar açtığım için kusura bakmayın aradım fakat bulamadım.
Büyükçekmece gölünde turna dene

Konu ile ilgili bir çok başlık var foruma iyice bakarsanız aradığınız cevabı rahatlıkla bulursunuz diye düşünüyorum.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu ile ilgili bir çok başlık var foruma iyice bakarsanız aradığınız cevabı rahatlıkla bulursunuz diye düşünüyorum.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulamadığımdan bahsettim zaten eğer varsada kusura bakmayın dedim, daha üstüne gitmenizi anlamadım. Şimdi tekrar baktım tekrar bulamadım, eğer istanbul boğazı ve çevresi av raporlarından bahsediyorsanız o benim sorduğum soruyla neredeyse alakasız bir konu.
Başka forumlarda da bu çok var sadece insanların hatalarını arayan hata bulunca hemen gelip bunu belirten, lütfen yapmayın arkadaşlar insanı yaptığı işten soğutursunuz.

Merhaba ; Soru başlığımız çok geniş bir konuyu kapsıyor bu konu hakkında saatlerce günlerce konuşulabilir 🙂
1. Elinizde hangi takım var yada hangi av disiplini ile av yapacaksınız ( spin - kurşun arkası - yemli - çapari - lrf vb )
2. İstanbul da bol miktarda balık merası var her meranın kendine has özellikleri takımları ağırlıkları var
3. Orta boy balıktan kastınız nedir ?
4. İstavrit küçüktür ama tutması da yemesi de aşırı derecede keyif verir 🙂

(link) bu konu başlığından ben çok faydalandım bakmanızı tavsiye ederim

Back