İstanbul Balık Bolluğu Lüfer Karagöz, Corona Yayılımı , Yasak sonrası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetAkin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AhmetAkin

Aktif Üye
Tepki
185
Ödül
53
Abiler selamın aleyküm cümleten bugün av yasak sonrası açma niyetiyle bi çatladıkapıya gittim önce, gittiğim gibi büyük bir çinekop bi abimizin oltasından geldi balık durumunu soracak olursanız bugün balık nazlıydı ama dün gece herkes lüferleri doldurup gitmişler, insanlık durumu olarak berbatt çaycılar yine deynekcilik oynuyor ipini koparan gelmis kadını erkeği bütün serseri boş tipler eline alkolünü uyusturucusunu alan gelmis sosyal mesafe yok sosyal yakınlık var gidecek arkadaşlara duyurulur, ordan geçtim yenikapıya balık olarak karagöz vardı balıklarda baya iriydi kilo üstü vardı bi abimizib kovasını ful gördüm ama orası da çok vahim suriyeliler nargile mangal yapıyor kayalıkların üstünde moğolistanlılar fuhus yapıyor kayalıkların arkasında çok afedersiniz birlikte olanlar mı dersiniz alkol uyuşturucu üst düzey bide zabıtanın yerinin önü yani gidecek kişiler rahatsız olabilirler ben uyarmıs olim balık durumu için de söylediğimiz için kızmasın kimse deniz herkesin sonuçta

Tüm o tipler insanı balıktan soğutur.Çatladıkapı’ya ne aileniz ile nede tek gidin her an bıçak yiyebilirsiniz.
Yenikapı’da o moğolistanlı insanların ne yaptığını sizden şimdi öğrendim.
Çatladıkapı , zeytinburnu hep bu tipler büyükçekmece’de aynı şekil de.

Ustadım işine karısmak ukalalıkta yapmak istemem ama sanki balıklar bir tık kucuk gibi bende ilk basta bu boyları alıyordum fakat daha sonra buyuklerını alınca bu balıkların kucuk olduğunu anladım ve artık almıyorum bu balıklar 2 - 3 kilolara kadar cıkıyor dün 2 adet bende aldım yarım kilo üzeri pek almak istemesemde karantinadan sonra ilk balıklar olması ve gözüme iri görünmelerinden dolayı balıkları alı koyup eve götürdüm 1 balığın içinden malesef havyar cıktı ve çok üzüldüm.

Ustadım işine karısmak ukalalıkta yapmak istemem ama sanki balıklar bir tık kucuk gibi bende ilk basta bu boyları alıyordum fakat daha sonra buyuklerını alınca bu balıkların kucuk olduğunu anladım ve artık almıyorum bu balıklar 2 - 3 kilolara kadar cıkıyor dün 2 adet bende aldım yarım kilo üzeri pek almak istemesemde karantinadan sonra ilk balıklar olması ve gözüme iri görünmelerinden dolayı balıkları alı koyup eve götürdüm 1 balığın içinden malesef havyar cıktı ve çok üzüldüm.

Hocam Estağfurullah ne ukalalığı , balıklar bana ait değil baska birinin Kovasını sizler için çektim fakat dediğiniz doğeu 2 3 kiloluklara vuruyor bunlar

Back