OZAN IŞIK
Daimi Üye
Av sonrası Keyfie çekimi

Valla güzel videolar yakalamışsın Selo ben o an farkında değilim o kadar kardan adam olduğumu 😀 Valla sponsorluk alacam böyle giderse bütün parayı balığa gömmekten para bitti 😀 Yalnız cidden çok keyifli bir avdı 😀Kaptanın araba olayı olmasa balığı fena kırardık 😀 O ilk attığımızda binip köstekleri koparan neydi ben onu merak ediyorum 😀 Beni kesmedi Kaptanı arasakmı arabayı daha müsait biyere parketsin gece avı yapalım 😀Bence Vurgun Çapari, senihcana sponsor olmalı Fırtına Çaparileriyle
Tipiye Çapari Sallayan balıkçı @senihcan
Valla güzel videolar yakalamışsın Selo ben o an farkında değilim o kadar kardan adam olduğumu 😀 Valla sponsorluk alacam böyle giderse bütün parayı balığa gömmekten para bitti 😀 Yalnız cidden çok keyifli bir avdı 😀Kaptanın araba olayı olmasa balığı fena kırardık 😀 O ilk attığımızda binip köstekleri koparan neydi ben onu merak ediyorum 😀 Beni kesmedi Kaptanı arasakmı arabayı daha müsait biyere parketsin gece avı yapalım 😀

Valla o kadar bilenmişiz, her türlü olumsuzluğu takmıyoruz bu sefer de kaptan koyverdi ama yarım saat daha dursaymışız bikaç gün kavakta yatmak Zorunda kalabilirdik![]()
Valla o kadar bilenmişiz, her türlü olumsuzluğu takmıyoruz bu sefer de kaptan koyverdi ama yarım saat daha dursaymışız bikaç gün kavakta yatmak Zorunda kalabilirdik![]()
Burada tipi başladı az önce çok fena sabaha buralar bembeyaz olur, 3-4 gün balığa ara vermek lazım![]()
Çiğ istavritleri yerdiniz sonuçta ölümcül avKavakta mahsur kalsaydık aslında daha iyi olurdu orda birinde kalırdık tipide blaık keyfi yapardık her gün 😀 Bizim burada daa bi aşırı yağış yok yağıyo geçiyo 😀 Bakalım sabah uyanınca görecez son durmu 🙂