İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
111983 dosyayı görüntüle
111984 dosyayı görüntüle
Sabah suyunda Anadolu Yakası'ndaydım.Sabah güneş açmadan önceki hava şartları çok sertti.Şakır şakır yağmasa da sürekli damladı.Saatlerce kurşun arkası çalıştım, nasipte yoktu.1 tane sağdaki abiye, 3 soldaki arkadaşa toplam 4 tane çinekop çıktı. Hava aydınlandıktan sonra biz 3ümüz haricindekiler istavrit çaparisine döndüler.Malesef kraça katliamı vardı.Saat başı motorla zabıta gelip uyarıp fotoğraf çekip gitti.Yerlere boyayla çizgiler çekilmiş.Ama 3m değil sanki 5er metre aralıkla çekilmiş
Desenize balık aktı gitti. Bu sene 20 Kasım - 13 Aralık arası boştum ve hafta içi hemen her gün boğazda aldım soluğu. Hem kurşun arkası hep spin yüzümüz güldü çok şükür, 2016 dan bu yana en iyi sezondu. Temizleyip yağlayıp kaldırdım takımları. Bahara doğru istavrite kadar paydos..
Oltası suda olan nasibini arayan tüm dostlara rastgelsin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@muhsinayhan az mı balığa gidiyorsun hayırdır? pek paylaşım göremedik senden. sen giderdin bol bol 🙂
Abi iş başlayınca vakit azaldı. Balık fotolarının uçustuğu dönem de karantinadaydım.Son gidişimi de paylaştım.2-3 gündür siteye giremiyodum, sitede problem var sanırım.

En son 10 Aralıkta güzel balık almıştım.Annemin nazar değer itirazıyla paylaşamamıştım.
IMG_20201210_130209.jpg

Vega premium aldım abi ama balık siftahı yapamadım. Pazartesi hava uygun olursa gidicem inş

Son düzenleme:
Abi iş başlayınca vakit azaldı. Balık fotolarının uçustuğu dönem de karantinadaydım.Son gidişimi de paylaştım.2-3 gündür siteye giremiyodum, sitede problem var sanırım.

En son 10 Aralıkta güzel balık almıştım.Annemin nazar değer itirazıyla paylaşamamıştım.112000 dosyayı görüntüle
Vega premium aldım abi ama balık siftahı yapamadım. Pazartesi hava uygunsa gidicem inş
Hehe maşallah, kardeşini de götür, onun da kısmeti bol maşallah

Rastgele kardeşim

uzun bir covid 19 karantinasından sonra ( üç hafta ) perşembe sabah tam teçhizat arabaya yerleştiğimde saat sabahın 04.30 idi. heyecandan gece hiç uyumadım. uyuyup kalmamak içinde gece 12 den sonra 3 fincan Türk kahvesi içtim. gözlerim faltaşı, saat 05.01 de bastım gaza doğru boğaza. yollar bomboş. araç maraç yok. insanlar uykuda 🙂🙂
05.20 boğazdayım. benden başka 1 kişi daha var. sabaha kadar uyumamış sabahın körü saat 5 te gelmiş balık tutmaya. delimidir divanemidir bilmemde 3 metre yanına kurdum tripotu. yem kutumun içinde tam 25 adet filetolanmış, buza yatırılıp hazırlanmış istavrit var. taptaze. saat 05.55 te oltaları besmele ile saldım suya. arka arkaya 7-8 tane aldım balık kesti. kraçe başladı. saat 11 gibi arkadaşlara biraz arabada uyuyayım. kraça mevzuu bitince kaldırın dedim. polis arabasının sirenine uyandımki saat olmuş 15.00. eyvah balık kaçtı falan derken saat 18.00 e kadar 24 adet alabildim. nasip edene şükür. 4 adetini vazgeçilmezimiz bir amcamıza ( dede ) verdikten sonra toplanıp ola çıktım. veee sabah 20 dakikada katettiğim yolu akşam tamı tamına 1.45 dakikada alabildim.
gelelim boğaz balığına. kraça ara ara ama sık sık kıyılıyor. 5 metre uzağından 10 lu çapari full çekiyorsun. yemlik için 10-15 tane almayı anlarım şakşak takarsın falan. ama eve götürmek için serçe parmağı kadar kraçaları kovasına basanları görünce Allah (cc) cezanızı versin yamyamlar demekten başka bir şey diyemiyorum. hele yanımdaki hadsiz çapsız vicdansız insan kılığındaki yamyam balık sonrası artan kraçaları denize dökünce 🤬🤬🤮😡
saat 10 gibi ...........den haber geldi. millet 3erli 5erli çapari ile çinekop almaya başlamış. üst üste dolu kova paylaşımları, her kovada 8-10 tane falan ama itibar etmedim. benim vazgeçilmezim yemli avı. çaparide rapalada onların olsun. hatta ciddi ciddi büyük bir heves ile yeni aldığım ve daha üstüne ip bile sarmadığım spin takımlarımı elden çıkarmaya karar verdim. herkes sevdiği ve en iyi bildiği veya bildiğini sandığı işi yapsın. ben yemliden vazgeçemem.
Allah (cc) kısmet ederse pazartesi sabah 05.00 te yine hazır kıta arabanın başındayım.
üç haftanın acısı çıkmadı.
perşembenin tadıda damağımda kaldı.
herkese rast gelsin diyorum..
thumbnail_Image (1).jpg
thumbnail_Image (2).jpg
thumbnail_Image.jpg

Son düzenleme:
uzun bir covid 19 karantinasından sonra ( üç hafta ) perşembe sabah tam teçhizat arabaya yerleştiğimde saat sabahın 04.30 idi. heyecandan gece hiç uyumadım. uyuyup kalmamak içinde gece 12 den sonra 3 fincan Türk kahvesi içtim. gözlerim faltaşı, saat 05.01 de bastım gaza doğru boğaza. yollar bomboş. araç maraç yok. insanlar uykuda 🙂🙂
05.20 boğazdayım. benden başka 1 kişi daha var. sabaha kadar uyumamış sabahın körü saat 5 te gelmiş balık tutmaya. delimidir divanemidir bilmemde 3 metre yanına kurdum tripotu. yem kutumun içinde tam 25 adet filetolanmış, buza yatırılıp hazırlanmış istavrit var. taptaze. saat 05.55 te oltaları besmele ile saldım suya. arka arkaya 7-8 tane aldım balık kesti. kraçe başladı. saat 11 gibi arkadaşlara biraz arabada uyuyayım. kraça mevzuu bitince kaldırın dedim. polis arabasının sirenine uyandımki saat olmuş 15.00. eyvah balık kaçtı falan derken saat 18.00 e kadar 24 adet alabildim. nasip edene şükür. 4 adetini vazgeçilmezimiz bir amcamıza ( dede ) verdikten sonra toplanıp ola çıktım. veee sabah 20 dakikada katettiğim yolu akşam tamı tamına 1.45 dakikada alabildim.
gelelim boğaz balığına. kraça ara ara ama sık sık kıyılıyor. 5 metre uzağından 10 lu çapari full çekiyorsun. yemlik için 10-15 tane almayı anlarım şakşak takarsın falan. ama eve götürmek için serçe parmağı kadar kraçaları kovasına basanları görünce Allah (cc) cezanızı versin yamyamlar demekten başka bir şey diyemiyorum. hele yanımdaki hadsiz çapsız vicdansız insan kılığındaki yamyam balık sonrası artan kraçaları denize dökünce 🤬🤬🤮😡
saat 10 gibi ...........den haber geldi. millet 3erli 5erli çapari ile çinekop almaya başlamış. üst üste dolu kova paylaşımları, her kovada 8-10 tane falan ama itibar etmedim. benim vazgeçilmezim yemli avı. çaparide rapalada onların olsun. hatta ciddi ciddi büyük bir heves ile yeni aldığım ve daha üstüne ip bile sarmadığım spin takımlarımı elden çıkarmaya karar verdim. herkes sevdiği ve en iyi bildiği veya bildiğini sandığı işi yapsın. ben yemliden vazgeçemem.
Allah (cc) kısmet ederse pazartesi sabah 05.00 te yine hazır kıta arabanın başındayım.
112004 dosyayı görüntüle112005 dosyayı görüntüle112006 dosyayı görüntüle
Maşallah abi senin raporlara bakınca keyif alıyor insan. Şiir gibi yazıyorsun 😀

112004 dosyayı görüntüle112005 dosyayı görüntüle112006 dosyayı görüntüle
Maşallah bereketli olsun.Yemli avdan ötesi yalan,yemlinin keyfini hiç bir av stilinde alamıyorum.
Az olsun yemli olsun..

Maşallah bereketli olsun.Yemli avdan ötesi yalan,yemlinin keyfini hiç bir av stilinde alamıyorum.
Az olsun yemli olsun..

Az olsun yemli olsun..

Teşekkürler. Balık tutmak, balıkçılık candır, heyecandır.
Hepimiz gibi bende bir ucundan yakalandım, kaptık zehiri.
Dermanı kıyıda denizin iyot kokusu, yosun kokusu. Suyun dalgasında.
İnsan sevdiği şeyi öveeee öveeee anlatır, haz etmediği şeydede susarmış. Bizde öveee öveeee anlatıyoruz işte.
Oltası suda olan herkesin, kısmetide bol olsun inşallah.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir şey soracağım ,kurşun arkasında en iyi iş yapan sahteler (renkleri kastediyorum) markaya gerek yok sonra herkes hurra yapıyor sahtenin fiyatı tavan yapıyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back