İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün sabah 6-11 Beylerbeyi cami önündeydim. Kurşun arkası rapala ve lrf silikonu denedim. Ne palamut var, ne dişli var ne de istavrit var. Çapari deneyenler de alamadı. Çöp iskelesine uğradım orda hareket var mı bakmak için 10 gibi. Sabah orda 3 kişi çalışıyordu. Onlar ayrılmış başka biri gelmişti. Gidenler 1 palamut,1 de sarıkanat çekti başka bir şey yoktu dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çöp iskelesinin ordaki gideri çözmüşler sanırım. Su cam gibiydi orda. Kötü koku da kalmamış.

Merhaba ;
Bu başlık altında balık durumu paylaşıldığını tutulan balığın üstünde GPS olmadığından göç balığımıdır yatan balıkmıdır bilmediğimiz için sadece tutulan balık ve bölgesinden ve saatinden bahsedilmiştir.
İstanbul da bu güzel balığın peşinde olup ta orda yazan Boğaz Hattının neresi olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz çünkü her sene balık Anadolu Yakası'nda burdan Avrupa yakasında taşların olduğu meradan başlar saat bilgisi ile birleştirerek nasibini aramak bu kadar zor olmasa gerek biz tam gaz bu güzelliğin peşinde koşmaya devam ediyoruz balık çok nazlı ve tok ama spin atış için Max. Seviyelerde atış yaparak ve müthiş açıktan balığı çekerek sudan çıkarttığımız da 5 10 metreden gelen insanların üst üste olta attığı balıktan çok daha keyifli ve kaliteli bir av oluyor seyrek ve nazlı balıkta balık almak çok daha keyifli peşinde olana Rast Gelsin 🙂

Balığın göç mü yatak mı olduğunu anlamak için GPS e gerek yok, bilen bilir.
Milleti gaza getirmeyin tarzı sataşmalar bu forumda hep olur, birbirini tanıyan anlar güler geçer, tanımayan ise farklı yorumlar..
Herkese rastgele..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu dönemde hareketlenen balık yatak balığı , yatak balığının ne lezzeti nede gücü ve hırçınlığı yetişebilir göç balığına , havalar erken soğudu balık daha erken girebilir , bu hobiye gönül vermiş tüm amatör balıkçılara kazasız belasız gönüllerine göre avlar nasip olsun.

Merhaba ,

Bu sene palamutların maşallahı var bedenleri 0.35 ve üzeri yapmanızda fayda var vurdumu patlatıyor

İstanbul palamut merası

53cd05033aa2d654f55bc7fcfb86fc79.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba ,

Bu sene palamutların maşallahı var bedenleri 0.35 ve üzeri yapmanızda fayda var vurdumu patlatıyor

İstanbul palamut merası

53cd05033aa2d654f55bc7fcfb86fc79.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çubuklu tarafından mı aldınız hocam?

Back