Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Alirzzbrs

Yeni Üye
Adı
Ali Rıza BARIŞ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar, Direkt Çubuklu ya da Beylerbeyi diye sizi yönlendirmek istemem. Balık çıkmaz boşuna adres verdim diye düşünürüm. Ancak gece suyunda yavaş yavaş hareketler var, balık seyrek 1-3 arası alan da var boş dönende. Gidebileceğiniz sizi üzmeyecek yakın meraları yoklamakta fayda var.

Rastgele..
Abim teşekkür ederim zaten dün gece balıktan dönerken burda yorumunu gördüm senin yorumundan sonra kayıt oldum yorumun önerilerin için teşkkür ederim tekrar

Alirzzbrs

Yeni Üye
Adı
Ali Rıza BARIŞ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Balık çok nazlı dostum sabaha kadar takılıp 2 parça balıkla dönende var hiç balık tutamayanda. Sağlam poyraz var yalnız. Gidersen 20gr ve üzeri atış erimi iyi olan sahtelerle şansını dene. Ben olsam Eylül 15 ten sonra meraları yoklamaya başlardım.
poyraz olması iyi bir şey abi aslında su derecelerinede bakarsak bu sene biraz daha erken gelicek gibi düşünüyorum

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Boğazda tek tük sarıkanat lüfer alanlar var. Zannedilmesin balık boğaza girdi. Alınan yerli balık, yatak balığı. Karadeniz de balık hala daha Sinop Kastamonu dolaylarında. Karasuda bile balık çoookk seyrek, karasu-riva arası tık yok. Balık daha boğaza girmedi milleti gaza getirmeyin :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün sabah 6-11 Beylerbeyi cami önündeydim. Kurşun arkası rapala ve lrf silikonu denedim. Ne palamut var, ne dişli var ne de istavrit var. Çapari deneyenler de alamadı. Çöp iskelesine uğradım orda hareket var mı bakmak için 10 gibi. Sabah orda 3 kişi çalışıyordu. Onlar ayrılmış başka biri gelmişti. Gidenler 1 palamut,1 de sarıkanat çekti başka bir şey yoktu dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çöp iskelesinin ordaki gideri çözmüşler sanırım. Su cam gibiydi orda. Kötü koku da kalmamış.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Merhaba ;
Bu başlık altında balık durumu paylaşıldığını tutulan balığın üstünde GPS olmadığından göç balığımıdır yatan balıkmıdır bilmediğimiz için sadece tutulan balık ve bölgesinden ve saatinden bahsedilmiştir.
İstanbul da bu güzel balığın peşinde olup ta orda yazan Boğaz Hattının neresi olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz çünkü her sene balık Anadolu Yakası'nda burdan Avrupa yakasında taşların olduğu meradan başlar saat bilgisi ile birleştirerek nasibini aramak bu kadar zor olmasa gerek biz tam gaz bu güzelliğin peşinde koşmaya devam ediyoruz balık çok nazlı ve tok ama spin atış için Max. Seviyelerde atış yaparak ve müthiş açıktan balığı çekerek sudan çıkarttığımız da 5 10 metreden gelen insanların üst üste olta attığı balıktan çok daha keyifli ve kaliteli bir av oluyor seyrek ve nazlı balıkta balık almak çok daha keyifli peşinde olana Rast Gelsin :)

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Balığın göç mü yatak mı olduğunu anlamak için GPS e gerek yok, bilen bilir.
Milleti gaza getirmeyin tarzı sataşmalar bu forumda hep olur, birbirini tanıyan anlar güler geçer, tanımayan ise farklı yorumlar..
Herkese rastgele..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu dönemde hareketlenen balık yatak balığı , yatak balığının ne lezzeti nede gücü ve hırçınlığı yetişebilir göç balığına , havalar erken soğudu balık daha erken girebilir , bu hobiye gönül vermiş tüm amatör balıkçılara kazasız belasız gönüllerine göre avlar nasip olsun.

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Merhaba ,

Bu sene palamutların maşallahı var bedenleri 0.35 ve üzeri yapmanızda fayda var vurdumu patlatıyor

İstanbul palamut merası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Merhaba ,

Bu sene palamutların maşallahı var bedenleri 0.35 ve üzeri yapmanızda fayda var vurdumu patlatıyor

İstanbul palamut merası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çubuklu tarafından mı aldınız hocam?