İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneşin tek koruma yolu 50+ güneş kremi ve uv kıyafetler giymek başka türlü zor dechatlonun bir dönem getirdiği çöl pantolanlarından 2 çift almıştım gerçekten başarılı üründü ama sonra tekrar getirmediler kapişonlu model de tekrar stoklarda uzun zamandır en ufak esinti bile içinden geçiyor uv dışında normal tişört den bile rahat ediyor insan sadece balıkta değil yazın yürüyüş yaparken de keyifle giyiyorum.
Dediğiniz ürün aşağıdaki ürün ise herkese gözü kapalı tavsiye ederim. Ben bisiklete binerken kullanıyorum kartal - kadıköy sahil hattında güneşin alnında. Ne bir sıcak geçirmişliği var nede bir rahatsız ediciliği.
1787901136924.png

Dediğiniz ürün aşağıdaki ürün ise herkese gözü kapalı tavsiye ederim. Ben bisiklete binerken kullanıyorum kartal - kadıköy sahil hattında güneşin alnında. Ne bir sıcak geçirmişliği var nede bir rahatsız ediciliği.
127778 dosyayı görüntüle
Aynen ürün bu daha doğrusu bunun şapkasızı var şuan bunu alacağım kumaş aynı zaten , beni de en çok memnun eden kısmı hafifliği , Stafu nun birkaç modelini denedim onlar bana kalın geldi.

Aynen ürün bu daha doğrusu bunun şapkasızı var şuan bunu alacağım kumaş aynı zaten , beni de en çok memnun eden kısmı hafifliği , Stafu nun birkaç modelini denedim onlar bana kalın geldi.
Stafuya 3500 4000 tl vermek pek mantıklıca değil. nihayetinde aynı işi yapıyorlar. sırf desenleri güzel diyede ne bileyim yazık günah sanki .

mantisjpeg.jpeg

Pazar günü Çubuklu'da siloların ordaydım. 11-15:30 arası uzun molalarla palamut denemesi yaptım. Ben ordayken hiç çıkan göremedim. Sosyal tesislere ıvır zıvır almaya giderken 2-3 palamut olan kovalar gördüm. Muhtemelen sabah yapmıştır diye düşündüm. Hava parçalı bulutluydu hafiften esiyordu. Siftahı bu hafta da açamadım, inşallah irileşince gelirler. Palamut alamadım ama fotodaki güzel misafiri birkaç dakika görebildim.

Son düzenleme:
Bu cumartesi Burunbahçe'de akşam üzeri 5'ten güneş batana kadar az molalı çalıştım. Vuruş bile olmadı. Palamut namına o saatlerde çıkan balık görmedim. Sabah çok seyrek de olsa devam ediyor sosyal medyada gördüğüm kadarıyla. Önümüzdeki maçlara bakacağız nasipse

Belge sormayı geçtim turların gerçekleştiği alana zaten tur yasağı geldi. Çubukludan Anadolu Fenerine kadar olan alan ticari turizme kapatıldı.
Onu da şimdi gördüm. Turlara hiç katıldığım yoktu açıkçası ama hoş değil. Koca gırgırlar taş atsan vuracağın mesafede balık tutuyor. Bu konuda hiçbir düzenleme yapılmıyor. Gırgır sahipleri muhtemelen toplanıp yetkililere gidip konuşmuştur rakip istemiyoruz diye. Hobi amaçlı balıkçılık yapanların birleştiği bir federasyon vs bulunmadığı için bizim taleplerimizin hiçbir karşılığı bulunmuyor. Onlar ne derse o oluyor.

istavrit boyunda limit 13 cm. boğazda kıyıdaki balıkçılara denetleme yapsalar hepsine ceza keserler 13 cm istavrit nerede herkes kıraça tutuyor

Back