İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En son 6 Temmuzda inmiştim Üsküdar'a. Akşam suyunda çapariyle sadece 6-7 sardalya gelmişti.Bugün yine Üsküdar'a akşam suyuna yeni doldurulan alana gittim. 1 saatlik çapari çalışmasıyla 6 istavrit,1 sardalya ve 1 mezgit geldi. Etrafımda 1 kişi tek sefer ful iğne istavrit çekti.Başka da hatrı sayılır balık yoktu. Sonrasında sıyırtmaya geçtim.Hava karardıktan sonra da devam ettim.Ama sıyırtmadan da sonuç alamadım. Sonra takımları toplayıp ayrıldım

Su an tarabyadan yeni geldim eve. Lrf de 5 tane istavrit aldim, boylar guzel ama 10 tane de kacirdim🙂 ilk lrf tecrubem oldu. Bu arada fujinin baby sardine pembe olani baya iyiymis

Kaçla kaç arası aldınız? Bide ben ilk defa carolina rig denedim bir değişik geldi bana 5gram bi tane kurşunum vardı onuda dibe takıp koparttım sonra jighead dönmek zorunda kaldkm vuruş alamadım

IMG_20200719_201413.jpg
IMG_20200719_230933.jpg

Akşam suyu Üsküdar İskele yanı dolgu
4 istavrit, 6 sardalya(+2 kreçe iade)

Küçük kardeşimle geldiğim için radar önüne gitmedim.Ama o taraftan gelen bi amca ful sardalya çekildiğini söyledi.
Yanımdaki bi abi yem ile az da olsa mezgit aldı.Yeni yapılan dolgu yeri bence çok verimsiz.Uzun bi süre daha oraya uğramamayı düşünüyorum

Son düzenleme:
108737 dosyayı görüntüle108738 dosyayı görüntüle

Akşam suyu Üsküdar İskele yanı dolgu
4 istavrit, 6 sardalya(+2 kreçe iade)

Küçük kardeşimle geldiğim için radar önüne gitmedim.Ama o taraftan gelen bi amca ful sardalya çekildiğini söyledi.
Yanımdaki bi abi yem ile az da olsa mezgit aldı.Marmaraydan mı vapurdan mı bilmiyorum ama yeni yapılan dolgu yeri çok verimsiz.Uzun bi süre daha oraya uğramamayı düşünüyorum
Paşalimanı tütün deposu önünden aksam saat 7de çapariyi atan istavritle fulledi hocam yunuslar vardı muhtemelen yunuslardan kaçan balıklar denk geldi

IMG_20200720_192836.jpg

Muhtemelen bi oltaya takılıp gelmiş, Güneşte kurumuş deniz atı

Üsküdar radar önüne oltasız geldim.Bazen boş bazen 3er 5er sardalye geliyor. İstavrit de gelse de çoğu çok küçük

Son düzenleme:
Back