Yılmaz KAVAL
Aktif Üye
Erimde bir fark görmedim ama tuzlu suya karşı ipi koruyor.Ufak bir sorum var , ip misinayı yağlayan var mı erimde bir artı mesafe sağlarmı yada ipin dokusunu bozarmı bilgi verebilirmisiniz
Erimde bir fark görmedim ama tuzlu suya karşı ipi koruyor.Ufak bir sorum var , ip misinayı yağlayan var mı erimde bir artı mesafe sağlarmı yada ipin dokusunu bozarmı bilgi verebilirmisiniz
Ben erimde fark gördüm. Ancak tek avda etkisi gidiyor. Özellikle deniz anası vs kirli suda daha çabuk etkisi gidiyor.Ufak bir sorum var , ip misinayı yağlayan var mı erimde bir artı mesafe sağlarmı yada ipin dokusunu bozarmı bilgi verebilirmisiniz
Ben bu ürünü bir kaç avda bir bakim sonrası kullanıyorum.Ufak bir sorum var , ip misinayı yağlayan var mı erimde bir artı mesafe sağlarmı yada ipin dokusunu bozarmı bilgi verebilirmisiniz
ben denedim iyi gibiydi ama sonra baktim ki kenarda bekleyince bi zaman sonra küf yapti sonra dahada kullanmadim (3 makinedeki ipler de ayni akibete ugradi)Ufak bir sorum var , ip misinayı yağlayan var mı erimde bir artı mesafe sağlarmı yada ipin dokusunu bozarmı bilgi verebilirmisiniz
google translate gibi geldi bana 😀Sen ne anlatmaya çalıştın dostum?
Ben uzun süredir spin ve LRF'de kullanıyorum. Kullanma nedenim de misinanın sürtünme sesini ve su tutmasını azaltmak. Erimde çok önemli bir fark olmadı. Ancak sesi ve tuzlu suyun aşındırıcı etkisini azaltıyor.Ufak bir sorum var , ip misinayı yağlayan var mı erimde bir artı mesafe sağlarmı yada ipin dokusunu bozarmı bilgi verebilirmisiniz
Heee sonunda limitlerde belli oldu lüfer 14 cm istavroz 13 cm çan eğrisi sisteme göre hesaplama yaptılar sanırım 🙂
105030 dosyayı görüntüle