İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çubuklu gün doğarken 30 dk kadar çapariye istavrit yapıyor sonra kesiliyor balık. Palamuttan bi iz yok.
Aynı yeri öğleden sonra akşam 9 a kadar dene,takımın 0,10 köstekli ve beyaz floş olsun,istavritler iri boyda ve 6-7 li geliyor,dün 2 kişi yaklaşık 5 kilo civarında tuttuk o şekilde,sağımızda solumuzda herkez sıfır çekerken bize en az 2 li 3 lü geliyordu

Kaç gr jig kullanıyorsunuz 20-50 kamış ve 50 lik. Makinem var iş görürmü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kamış boyu önemli erim için
30-40 jig atabilirsiniz hızlı aksiyon önemli
Her 10-15 turda bir Jigi tekrar düşürün

Ben genelde 60 gr kullaniyorum, 30 gr ve 45 gr da ideal olur tabi. Ekipman olarak savage gear 366 cm 120 gr atar kamis, daiwa bg 5000 ve berkley whiplash 0,06 ip kullaniyorum. Bir de onune 0,35 fc lider. Hepsini yazayim dedim🙂

5 cm veyahut 6 cm teneke kaşık ile güzelce atış yapıp takımın 10 sn ıle 15 sn aralıgında bekleyıp sonrasında atkı telını kapatıp hızlı sarım ile bı 15-20 tur kadar cevırdıkten sonra tekrar kalama acıp bu sefer 30 sn ıle 50 sn aralıgında dıbe yatmasını bekleyıp sonrasında tekrarsan atkı telını kapatıp hızlı sarıma gecılerek calısırsan supriz bir balık her an oltana binebilir 😉 Rast Gelsin
Dediğiniz yöntemi kullanıyorum zaten, açıkta orta-üst su yaklaşınca dipten orta suya yakın çalışırım her zaman. İnşallah bi süpriz olur dediğiniz gibi 🙂 denk gelirse paylaşırım, çok çalışan olmayınca palamuta erken pes ediyorum, çakal burnuda boştu, daha çok denemek gerek fakat biraz daha zamanı var gibi sanki.

Dün tarabyada lrf ile 10 tane böyle istavtit aldım. Hepsi suya iade. Yeni başladığım için bu sayı benim için süper 🙂

Dosyalar

• IMG-20200804-WA0005.jpeg
    IMG-20200804-WA0005.jpeg
    25.9 KB · Okunma: 240
Dediğiniz yöntemi kullanıyorum zaten, açıkta orta-üst su yaklaşınca dipten orta suya yakın çalışırım her zaman. İnşallah bi süpriz olur dediğiniz gibi denk gelirse paylaşırım, çok çalışan olmayınca palamuta erken pes ediyorum, çakal burnuda boştu, daha çok denemek gerek fakat biraz daha zamanı var gibi sanki.
Var var.. Gelecek sürpriz vanozlarla uğraşmaya değmez. Kaldı ki yasak hala devam ediyor 15 inden sonra denemelere başlarız.

Karadeniz tarafında da daha ciddi bir hareket yok.

Dediğiniz yöntemi kullanıyorum zaten, açıkta orta-üst su yaklaşınca dipten orta suya yakın çalışırım her zaman. İnşallah bi süpriz olur dediğiniz gibi denk gelirse paylaşırım, çok çalışan olmayınca palamuta erken pes ediyorum, çakal burnuda boştu, daha çok denemek gerek fakat biraz daha zamanı var gibi sanki.

Çakalburnu güzelde kamış 4.50 çok ters 🙂 geçen hafta 1 tane çıktı

Back