İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba öncelikle tebrikler ve maşallah en kötü avınız böyle olsun.
Kullandığınız sahtenin markası söyleyebilirmisiniz.

Teşekkürler Çin malı en ucuz fiyatlı sahtelerden maria slalom kalıbına ve aksiyonuna yakın , sinking erimi iyi değil ama balığı alıyor

Spincilerrr Limitlere uyun benim gibi 5 den fazla tutmayın
😃
😃
Birbirinize 5 metreden fazla sokulmayın, avda maskenizi çıkarmayın !! Akşam kısacık koşu kalabalıktan uzakta nasibimize düşenler. Hem koronaya hemde üşütmemeye dikkat ederek ...

111583 dosyayı görüntüle

Tebrikler abi. Malum Marianın korkunç rakamlara pazarlanmaya başlandığı son günlerde alternatifi ile paylaşılmış bir rapor olması çok daha güzel olmuş 🙂

Metehan abi sanırım burayı görmüyor onun yerine sahteyi soranlar için ben bilgilendirme yapayim. Sahteyi 3 yıl önce bir arkadasi Aliexpresten getirtmiş. Kendiside hatırlamıyor linkini. Slalom diye arayıp benzer ürünü almıştık dedi. Atış erimi kötüymüş. Havada paraşüt yapıyor ama iş görüyor dedi. Akşam ayrıntılı bende bakıcam.Hala satışı varsa link atarim buraya. Malum iş yapan bazı sahtelerin Facebook'ta reklamlarini yaparak karaborsaya düşürdüler. O yuzden alternatife yönelmekte fayda var.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metehan abi sanırım burayı görmüyor onun yerine sahteyi soranlar için ben bilgilendirme yapayim. Sahteyi 3 yıl önce bir arkadasi Aliexpresten getirtmiş. Kendiside hatırlamıyor linkini. Slalom diye arayıp benzer ürünü almıştık dedi. Atış erimi kötüymüş. Havada paraşüt yapıyor ama iş görüyor dedi. Akşam ayrıntılı bende bakıcam.Hala satışı varsa link atarim buraya. Malum iş yapan bazı sahtelerin Facebook'ta reklamlarini yaparak karaborsaya düşürdüler. O yuzden alternatife yönelmekte fayda var.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler

Back