İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rastgele arkadaşlar,lüfer için deneme yapan var mı bu aralar .yemli ya da spin

Rastgele arkadaşlar,lüfer için deneme yapan var mı bu aralar .yemli ya da spin

denizsuyu.jpg

Boğazda çaparide kopuk başlar gelmeye başlamış. Ama bu sene deniz suyu sıcaklıkları çok çok yüksek ki göçün en büyük tetikleyicisi. Su soğumak bir yana böylesine kaynarken Karadeniz'deki balık göçe geç başlar diye düşünüyorum.

(link)

Son düzenleme:
dişli için erken değil mi? ama sanki önceki yıllarda çöp iskele konumunda güzel torikler alınmıştı.

1635427242732.jpg

Dediğiniz gibi hocam dişli için erken. Ordan torik almışlığım vardı, o yüzden orayı tercih ettim. Ama vuruş olmadı. Foto Ekim 2021'den yeni sanılmasın.

Nasipse cuma beykozda palamut denemeyi düşünüyorum. Yağmur yağarsa plan iptal olur.

b sosyal tesis.jpg

Sabah 9:30'dan 11:30'a ordaydım. Kalabalıktı ama yer bulunmayacak kadar değildi. Ben ordayken hiç balık çıkmadı. Sabahtan toplam 3 tane çıkmış. Hamlamışım dinlenen dinlene attım. Ama her daim birilerinin oltası sudaydı. Balık girse belli olurdu. Hava bulutluydu, rüzgar hafif lodos esiyodu. Bulutlar iyice kapanınca ıslanmamak için ayrıldım. Nasipte yokmuş, önümüzdeki maçlara bakıcaz

Tek tek sezon geçiyor 🙂

150gram kurşun 5 cm kaşık

e4532859d5fb9e05a9d14c54437ac309.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boşver tek tük geçsin. Dişli sezonu olacak bu sene. 2016- 2020 den sonra 2024 de sıra... 4 yılda bir dişli sezonu oluyor istatistiklere göre 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back