İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Boşver tek tük geçsin. Dişli sezonu olacak bu sene. 2016- 2020 den sonra 2024 de sıra... 4 yılda bir dişli sezonu oluyor istatistiklere göre 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karadeniz illerinden çok güzel haberler var. Çinekoptan sarıkanat ve lüfere dönen raporlar görüyoruz. Allah ağız tadı ile güzel bir sezon geçirmeyi nasip etsin.

Selamlar herkese bende yeni başladım hobiye, akşam saatlerinde hava kararınca boğazdan kurşun arkası sahte ile palamut avlanır mı ?

Selamlar herkese bende yeni başladım hobiye, akşam saatlerinde hava kararınca boğazdan kurşun arkası sahte ile palamut avlanır mı ?
Hava karardıktan sonra denemeye devam etmişliğim var, çıkmamıştı. Ama bi kere çok erken kalkıp geldiğimde daha güneş doğmadan bembeyaz glowlu sahteyle zifiri karanlıkta sarıkanat almıştım. Çalışır mı çalışır ama daha az.

Spin zamanı derin meralarda kabaca akşamdan yatsıya kadar balığın kıyıladığı zamanda spin kamışla hafif kurşunlarla yakından bi nevi kurşun arkası yapılıyor lüfere. Palamuta deneyen görmedim. Ama palamutun da gece rapalaya atladığı oluyor.

Mezgit aldım bugün yenikapı’da. Gayet verimliydi. Palamut kovalamaktan illallah gelmişti çünkü 🙂

Dosyalar

• 7A625439-1199-4243-91DD-D3EE59A4D9A1.jpeg
    7A625439-1199-4243-91DD-D3EE59A4D9A1.jpeg
    45.3 KB · Okunma: 134
Bugün 14 .18,30 arası tarabyadan palamut için çalıştık iki arkadaş ama maalesef balık çıkmadı.sabah da balık çıkmamız konuştuğumuz kişilerin söylediğine göre.ayrıca dün de hiç balık çıkmamış.

Back