_Rastgele_
Daimi Üye
Bu gün saat 06:00 - 09:00 arası boğazın avrupa yakası surf denemelerimiz oldu @cemiltonguç @Erol 61 beraber rapala yüzdürdük bol bol deniz havası aldık tek eksik dişili arkadaşlardı 🙂
Furkan onu levrek icin derler de lufere duymadim. Hatta levrek sadece yildirim degil havai fisekten de cok korkuyor. Luferde asli varmi arastirmali.Hava erkek havasi, lüfer baligi şimsekten korkar der reisler acaba dogrumu 🙂 yoksa bir rivayetmi.
bu havanin arkasi yani yarin, imkani olanlarin karadeniz kiyilarini yoklamasini öneririm.
Kelle levrek ve lüfer ihtimali yüksek.
Emrah nasil gidiyor dostum ya spine cikarsin ya yemliye yada rapala surf yaparsin hepsi bi arada kafan karisir sipnin tadini alirsan birakmanda imkansiz asil surf spin balik nereye sen oraya balikla beraber dolasdur bide yan varipde parlarsa guzelim luferim veya levrek of of of o ani yasamak icin arkadaslarinda dedigi gibi spin takimina verirsin orta halli 400 lira sahtelere verirsin1.400 lira yeri gelir arac sikinti olur en verimli zamanlari toplu tasitlarin calismadigi zamanlar cunki spinlerin sahteleri el yakiyor orta hallisi 30 dan basliyor. Ciktikca cikiyor spinde kursun olmadigi ve ekipmanin hafif kamisin ince oldugunu dusunutsek hic bir kursunlu baliktan keyifli olacagini sanmam sen takim yapmaya basla simdiden mantarli capari bayramdan sonra bogariz baligi yigma yap yigma cook lazim olacak.🙂
O saatlerde bende gezindim birkaç yer, rastlaşamadık.Bu gün saat 06:00 - 09:00 arası boğazın avrupa yakası surf denemelerimiz oldu @cemiltonguç @Erol 61 beraber rapala yüzdürdük bol bol deniz havası aldık tek eksik dişili arkadaşlardı 🙂
ya hikaye iki ay sonra gelin limit altı çinekop katliamını şilede limanda görün troller anasını ağlatıyo su ürünleri bir iki göstermelik geliyo sonra yallah tazyik imam bildiğini okuyo adama bu gün ceza kesiliyo sabah yine denizde aynı şekilde avlanıyo bu haberlere itibar edip aldanmayın hepsi dostlar alışverişte görsünden ibaret gerçek bir denetim ve uygulama yok inanın olmayacaktaBu da bir şey diyebiliriz ama aslolan o balıklar öldürülmeden bir şeyler yapabilmek, yoksa el koy dök denize ne faydası var bunun.
Bende Şileliyim sana fiyatları vereyim Hamsi:10 Tl,İstavrit:20 Tl,Palamut Tane 25 Tl,Ufak 12,5 Tl Kardeş bu pazar nerde yaa burada balığın yanına gidilmiyo ama bi kesim var sorgusuz sualsiz jiplerinden inip yükleniyo gidiyo bizde bakıyoruz daha palamut boğazımızdan geçmediPazardan geliyorum. Hamsi 5tl, istavrit 5tl, palamut iri 5tl ufak 3.5tl bu fiyatlara kimse pahali demesin
Boğazın yukarı taraflarındaydık.O saatlerde bende gezindim birkaç yer, rastlaşamadık.