Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Yarın hava çok uygun 16-20 arası ve 22-01 arası dişli iş yapar. Duyurulur 😉

adamların gözü dönmüş. ben sana bir olay anlatayım bende başkasından duydum adamları şikayet ediyorlar biraz sonra bir eleman elinde bıçakla gelip kim şikayet etti lan bizi diye ahkam kesiyor. televizyonda toplantı yaptılar adamlar ağlıyor biz eve ekmek götürmek istiyoruz diyorlar. tamam bugün katliam yaptın evine ekmek götürdün peki yarın ne götüreceksin? sonra balık yok balık yok diye seneye ağlıyorsun. iyicene cılgı çıktı sen gece 3 le 5 arası caminin oraya in bak nasıl trol çekiyorlar..

Hiç kimse bu Devletin üstünde değildir Engin arkadaşım keşke o bıçakla gelenleride asayiş e sikayet etselermiş .İş dönüp dolaşıp uygulamaya geliyor .İşte onları şikayet edenler iyi etmişler demek ki sağlam ceza almışlar iyi de olmuş . Önemli olan yetkiller geldi gelmedi bu saatte gelirmi mevzusu değil abicim biz vatandaş olarak üstümüze düşeni yapmalıyız .Arz talep mevzusu bu iş sen aramazsan ben aramzsam böle meydan boş kalır sonucuda bu .Ne değişiyor ? bu işi yapan bidakine korkarak yapıyor , sen bi daha yakalattır alacağı yada kazanacağı paranın üstünde ceza versin bak bida gider mi ? Zor gider ! bu sefer başka yere gider vs .

Aynı olaylar bu minibüs hatlarında da yaşandı zamannın da metronun geldiği yerlerde hatlar kısaltıldı veya kaldırıldı .Kimse açlıktan ölmedi gene herkes rızkını çıkartıyor .
AB uyum paketinde balıkçılık mevzuatına gelene kadar da böyle sürecek emin olun . Kısacacası bunun yaşağı varmı ? var uygulama da yetersizlik varmı var devreye girmesini kim sağlayacak vatandaş . Şikayet edeceksiniz mekanizma çalışacak başka yolu yok yasalar gelene kadar böyle ne yazık ki !
Yürüyüş yapmak , protesto etmek vb işler yetkili derneklerin valilik izinleriyle yapılabilir .Bunun hariçinde yapmak isterseniz haklı iken haksız duruma düşülür .Bu tür hareketler olmaz !
Yapılan kampanyalarda örneğin yeşilist (link)
in yaptığı tanıtım videosu yapıp verecekler AB ye görün durumu ne halde diye ! ama daha 4000 dolar bile toplanamamış düşün !
Son olarak kim suçlu ? Hepimiz şuçluyuz arkadaş ben onu bunu bilmem KİMSE ALINMASIN !. Şimdiye kadar yapılan kampanyalar olsun ,doğa yok oluyor olsun vs haberlerde şurda burda gördüğünüz olaylara ne kadar duyarlılık gösterdiniz ? (genel olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın ) Ey boğaz sakinleri ! kaç kere yasak avcılığı gördüğünde yazık oluyor deyip ihbar ettin ! Adamlar çinekop ,sarıkanat yemeyin diyor taplalarda balık kalmıyor daha ne bekliyorsunuz ki ! Hatırlarsınız avrupada bi ara et fiyatları tavan yapmıştı sivil toplum örgütleri harekete geçti kimse et yemesin dedi adamlar 2 ay et yemediler hop fiyatlar dahada aşa indi gibi .
Her kaydedilenin arkasından olduğu gibi tüh ! vah vah ! keşke ! demeden önce sahip çıkın arkadaşlar .
Yazılan bir post ta saat sabah 5 te arıcam gelcek ha ! demiş bi arkadaşımız , getirtene kadar arıcan arkadaşım . Sabah 5 te arıcam gelçek ha diyerek baştan kaybetmiçen .Nasıl gelmez diyerek kazanmaya çalışacaksın arkadaş.Elinde olan tek hak bu sonuna kadar kullanacaksın . Hadi rastgele dicem! diğcemde rastlıcak balık bulabilrsen .Esen kalın.🙂

Son düzenleme:
21 aralık akşamı
yer:avrupa yakası
saat:19:00-23:00 arası
Herkese ras gelsin

32.jpg
32.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back