Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ben pazar günü kanlıcada atmadım kalabalıktı. çok düşündüm atıyı mı atmıyı mı? Balık azdı. 15 kişide 1 kişi çekiyordu.sonuçta sıfır çektim.
cumartesi sabahı da az bir kaldım baktım olmayacak öğleden sonra geldim. bir tane akşam üstü aldım.
20160116_163718.jpg

Dosyalar

• 20160117_091653.jpg
    20160117_091653.jpg
    62.3 KB · Okunma: 861
  • 20160117_091658.jpg
    20160117_091658.jpg
    56.1 KB · Okunma: 878
Ben pazar günü kanlıcada atmadım kalabalıktı. çok düşündüm atıyı mı atmıyı mı? Balık azdı. 15 kişide 1 kişi çekiyordu.sonuçta sıfır çektim.
cumartesi sabahı da az bir kaldım baktım olmayacak öğleden sonra geldim. bir tane akşam üstü aldım.31644 dosyayı görüntüle

ap power nasıl 🙂

cumartesi sabahı da az bir kaldım baktım olmayacak öğleden sonra geldim. bir tane akşam üstü aldım.31644 dosyayı görüntüle
Osman resinlerde beni kıl payı ıskalamışsın aynı yerdeymişiz.İkinci resimde üçüncü sıradaki sarı kamış kılıfı olan tezgah benimki.Kırmızı mont vardı üzerimde😉

gribi bugün sanırım tam anlamıyla atlattım. grip boyunca bana yarayan en faydalı şey arkadaşlar ballı limonlu ıhlamur oldu. soğuk algınlığında da bayağı faydalı. ben o kadar korktum ki bu hafta ayağa kalkamayacağım sandım, ateşim 39 a kadar çıktı. hastaneye gittiğimde doktor doğru dürüst bakmadı bile başından sağdı resmen bir iğne yaptılar yolladılar. Bu sabah şiddetli baş ağrısıyla kalktım. eklem ve baş ağrılarımı eşimin yeni yeni yaptığı ve benim aslında hiç istemediğim rusyadan gelen aromaterapi kremler ve ağrı giderici kremler sayesinde kurtuldum. 10 gündür bu tür hastalıkları çeken insanlara göre Allah'a sükür çabuk atlattım. bu yaşıma kadar hiç bu kadar ağır yaşamamıştım gribi. en azından yataktan kalkamaycak kadar yaşamamıştım. en korktuğum olay da çocuğa bulaştırmaktı Allah'tan o bizden dayanıklı çıktı onu da çocuğa içirdiğimiz propolis şuruba bağlıyorum. ben de propolise başlayağım biraz ben de kullandım ondan da çabuk kalkmış olabilirim. hastalığı hissettiğiniz anda doktora gidin derim ben düzelirim atlatırım diye beklemeyin.
herkese sağlıklı günler dilerim. rast gele arkadaşlar 🙂

Geçmiş olsun Engin Hocam

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back