Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Glow kaşık ve glow bant

706e9db1ed71a7db70de19a760ce66ae.jpg

4c49043a9ebddeff95870284f5b33265.jpg

f1f7491d103201af9ad7ccd1f27b529c.jpg

Vural abi bana da ayarlasana biraz glow bant biraz.. Veya nerden temin edebilirim söyler misin ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vural abi bana da ayarlasana biraz glow bant biraz.. Veya nerden temin edebilirim söyler misin ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ersin bu gün tesadüfen yağmurdan kaçarken cubukluda araçlı balık malzemesi satan dayidan aldım bu kaşıkları ilgimi çekti alım dedim kasiklarda paslanmaz celik 304 0.4 mm kalinliktan yapmis dayı bantida gösterdi resmini çektim sonra eve gelince biraz gezindim aliexpressde bu urunu gordum sanırım aynı malzeme.

fc7bffe583eb8c4528aea9f9f43ee492.jpg

Bogazda balik durumu nedir acaba hava ruzgarli biseyler cikiyormu gelmeye degermi dersiniz acaba
Tırt. Serçe parmağı geçmez balık boylarını çekiyor millet. Rumeli hisar onu sabah biraz durdum. Rüzgardan baş ağrısı başladı. Takımları toplayıp evin yolunu tuttum.

Yanlız bana bir husus çok enteresan geldi.
Herkeste 20 şer kiloluk boya kovası vardı. Çok açız anlaşılan.....

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ersin bu gün tesadüfen yağmurdan kaçarken cubukluda araçlı balık malzemesi satan dayidan aldım bu kaşıkları ilgimi çekti alım dedim kasiklarda paslanmaz celik 304 0.4 mm kalinliktan yapmis dayı bantida gösterdi resmini çektim sonra eve gelince biraz gezindim aliexpressde bu urunu gordum sanırım aynı malzeme.

fc7bffe583eb8c4528aea9f9f43ee492.jpg

Bu bantlar genelde merdivenlerde enerji kesintilerinde kullanılıyor. Karanlıkta kalanlar merdivenlerden rahatça insin diye.
Rastgele

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back