Küçük Çinekopçu Dayı
Daimi Üye
Ya palamut oynak videosu var ama foruma atamadım fotoğraf yükle var video yükle göremedim

Ersin bu gün tesadüfen yağmurdan kaçarken cubukluda araçlı balık malzemesi satan dayidan aldım bu kaşıkları ilgimi çekti alım dedim kasiklarda paslanmaz celik 304 0.4 mm kalinliktan yapmis dayı bantida gösterdi resmini çektim sonra eve gelince biraz gezindim aliexpressde bu urunu gordum sanırım aynı malzeme.Vural abi bana da ayarlasana biraz glow bant biraz.. Veya nerden temin edebilirim söyler misin ?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tırt. Serçe parmağı geçmez balık boylarını çekiyor millet. Rumeli hisar onu sabah biraz durdum. Rüzgardan baş ağrısı başladı. Takımları toplayıp evin yolunu tuttum.Bogazda balik durumu nedir acaba hava ruzgarli biseyler cikiyormu gelmeye degermi dersiniz acaba
Ersin bu gün tesadüfen yağmurdan kaçarken cubukluda araçlı balık malzemesi satan dayidan aldım bu kaşıkları ilgimi çekti alım dedim kasiklarda paslanmaz celik 304 0.4 mm kalinliktan yapmis dayı bantida gösterdi resmini çektim sonra eve gelince biraz gezindim aliexpressde bu urunu gordum sanırım aynı malzeme.
![]()