Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
orası bugün çok iyi balık yapmış .av dediğin böyle olacak.tebrikler

33 parça aldım. saat 15:00 da dişçi randevum var. saat 17:30 gibi rapor gelir. balıkları tek ben aldım, insanlar birbirlerinden şüpheleniyorlar ya, o yüzden söyleme gereği duydum. tek tek alınış videoları var...46683 dosyayı görüntüle
46682 dosyayı görüntüle
ehh be kardeşim sen ne yaptın ya bu seneki en güzel av raporu olacak sanırım bende ekimin 17 pazar günü 33 parca almıştım ondan beri forumda gördügüm en bereketli av bu helal sana detayları bekliyoruz saat aralıgı mera yeri avın şekli kardeşim rüzgarın durumu cünkü burası fena rüzgarlı yanı oturdugum mahalle fena esiyor bogazdakı durum nedir ögrenelim belki bu resimleri görünce akşam yemliye takılırım diye düşünmeye başladım DAHA DAHA BEREKETLİ AVLARA ÖZGÜR KARDEŞ bu arada bir tanışalım seninde benimde zaman sıkıntımız yok sanırım nede olsa emekli olduk 🙂)

20161101_140140.jpg

dün akşam saat 17:00 den bugün saat 12:00 ye kadar 19 saatte buzlukta 49 balık oldu.

Gırgır'ları boğazın ucunda aramak yerine ,,
kara'da ara'mak lazım'mış galiba!🙄
yuh be adam' herşeyi sinme doldur'muş,,,
bi pedi kalmış'dolduracak?😎
abi onların yarısı halden alınmıştır. adamlar satıyorlar orada hepsini tutmuyorlar bence. sonra olta balığı hesabı kitliyorlar millete.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back