Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar forumdan 8veya 9 gün ayrı kaldım boynumun tutulmasından dolayı bu sabah erken saatde cubukluda balıga gittim ama hayatımda bu kadar kısmetsizlik yaşamadım capariyle calışanlar her 2 veya 3 atışda balık alırken ben tüm rengdeki caparileri denedim hatta onların kullandıgı rengde caparide taktım onların attıgı uzaklıgada attım hatta gectim kurşun agırlıgımda aynı ama sadece 4 saat de bir balık aldım kafayı yıyecekdim hani ustalık derseniz ya inanın yanlış anlamayın ama bir cogu olta atmayı tam bilmeyen yakına düşüren kişilerdi (yanlış anlaşılmasın ) ama ben sıfır yaa bu kısmetsizlik olayı bendede başladı heralde
Herkes alıyor da siz alamıyorsanız kısmetsizliğin yanında çapari aksiyonunda bir fark olabilir...

bu arada forumdakı arkadaşlardan yardım istiyorum lineaeffe heavy striker 420 300gr atarlı bir kamışı var kırmızı tek parca kırmız rengde bu kamışı kullanan ve bu kamış hakkında bilgisi olan varmı varsa şiddetle yorumlarınız bekliyorum lingini atıyorum (link)kamışın alt bölümünde fishing ferrari yazıyor ... bir bakarsanız sevinirim... yada 300tl kadar 250gr veya 300 gr atarlı uzak mesefaye atarlı önerebileceginiz bir kamış varmı.... caparide kurşun arkası rapala ve yemlide kullanmayı düşünüyorum

Ali abi bana açıkçası hiç inandırıcı gelmedi. Bende senin gibi çok aradım durdum ve forumdan @Erol 61 abi saolsun kamışını satıyordu ve istişare ettik korkma al dedi ve Okuma Salina 3 Parça 4.20 kamışını aldım. 100-200 atarlı. Benim bulunduğum Körfezde sizlerin yaşadığı akıntı olmuyor. Maksimum 75 gram yeterli oluyor. Ancak Cumartesi günü öyle değişik bir hava vardı ki sabah spin yaparken havada insanların rapalaları karışmıştı. Fırsat bu fırsat dedim ve taktım 100'lük kurşun başladım atışlara. Gerçekten çok güzel bi erimi var. Daha sonra gitmeye hazırlanırken siz İstanbul'lu arkadaşların çektiği acıyı anlamak için 200 Gramlık kurşunla 10 kere atış yaptım ve daha da uzağa gittiğini görünce daha bi mutlu oldum. Atarken güven veren bir kamış. Erol abi 220 atıyorum ben korkma asıl demişti. Dediği gibi hiç korkmuyorum ve gerçekten çok sevdim bu kamışı. Tavsiye eder miyim? Kesinlikle ederim..

Ali abi bana açıkçası hiç inandırıcı gelmedi. Bende senin gibi çok aradım durdum ve forumdan @Erol 61 abi saolsun kamışını satıyordu ve istişare ettik korkma al dedi ve Okuma Salina 3 Parça 4.20 kamışını aldım. 100-200 atarlı. Benim bulunduğum Körfezde sizlerin yaşadığı akıntı olmuyor. Maksimum 75 gram yeterli oluyor. Ancak Cumartesi günü öyle değişik bir hava vardı ki sabah spin yaparken havada insanların rapalaları karışmıştı. Fırsat bu fırsat dedim ve taktım 100'lük kurşun başladım atışlara. Gerçekten çok güzel bi erimi var. Daha sonra gitmeye hazırlanırken siz İstanbul'lu arkadaşların çektiği acıyı anlamak için 200 Gramlık kurşunla 10 kere atış yaptım ve daha da uzağa gittiğini görünce daha bi mutlu oldum. Atarken güven veren bir kamış. Erol abi 220 atıyorum ben korkma asıl demişti. Dediği gibi hiç korkmuyorum ve gerçekten çok sevdim bu kamışı. Tavsiye eder miyim? Kesinlikle ederim..

200 ile sadece atışı anlamışsınız birde o boğazın dere gibi akan suyunda suyun basma kuvveti ve oltadaki balıkla çekme mevzuları var 🙂 bu arada bende aynı kamısı kullanıyorum fiyat performans olarak oldukca güzel bi kamıs saglam iş görüyor

Sabah suyu ve paşalar 🙂

200gr kurşun + kendo beyaz 9cm

Herkeze rastgele ...

image.jpeg

Salina 3 parca kalite/fiyat acisindan bogazin en iyi kamisi denilebilir,
Uzun vadede agir kursunla calisildigi icin biraz kamista esneme oluyor ama hic sikinti degil,
Verilen paranin hakkini sonuna kadar veren bir kamis,
Bilgilerinize,

Salina 3 parca kalite/fiyat acisindan bogazin en iyi kamisi denilebilir,
Uzun vadede agir kursunla calisildigi icin biraz kamista esneme oluyor ama hic sikinti degil,
Verilen paranin hakkini sonuna kadar veren bir kamis,
Bilgilerinize,
3 ay önce salina 3 parça yerine ravenger 420 aldığıma pişman oldum..
sadece 185 gr kurşun çekerken bile sanki balık çekiyormuş gibi esniyor kamış, kamışın ucunu görenler balık geliyor diyor, bende yok bu kamış böyle esniyor diyorum 🙂

200 ile sadece atışı anlamışsınız birde o boğazın dere gibi akan suyunda suyun basma kuvveti ve oltadaki balıkla çekme mevzuları var 🙂 bu arada bende aynı kamısı kullanıyorum fiyat performans olarak oldukca güzel bi kamıs saglam iş görüyor

Tabi bi de işin o kısmı var onu düşünemiyorum bile. Ama genel olarak performansı yadırganmayacak derecede iyi bir kamış 👍

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back