Büyük Beyaz
Daimi Üye
Yarın hava çok kötü olacakmışSabah suyuna gitmeyi düşünen var mı arkadaşlar?
Yarın hava çok kötü olacakmışSabah suyuna gitmeyi düşünen var mı arkadaşlar?
Böyle havalar bana göre her zaman her şeye gebedir, ama ustalar daha iyi bilir tabi...Yarın hava çok kötü olacakmış
Akıntının olmadığı sakin zamanlarda 60-80 gr civarı jig atıp boğazda palamut ve lüfer alan hobidaşlar var ama el ustalığı istiyor malum 🙂Bende yurtdisinda kullandigim kendo 180gr jigler var 180-200gr kursun arkasi rapala yerine bu jigleri surf kamis ile yollasam sonuc alabilirmiyiz acaba bogazda jig deneyen var mi ?
Atılan malzeme bildiğin ağır metal parçası ona aşağıda balığın dikkatini çekecek aksiyonu vermen lazım yani tarayabilmen lazım zemini boğaz bu iş için zorlu bir mera bence 🙂Seyyit abi nasıl el ustalığı??
Aynen geçerli fakat soğuk algınlığına da dikkat .Giyim sıkı olacak.Önce sağlık .Engel tanımayan hobidaşlara iyi avlar.Böyle havalar bana göre her zaman her şeye gebedir, ama ustalar daha iyi bilir tabi...
Slm üstad. Surf kamış ile o jiglere balığı kandırabilecek aksiyonu verebilmeniz pek mümkün değil. Deneyin ama randıman alamazsınız gibime geliyor..Akıntının olmadığı sakin zamanlarda 60-80 gr civarı jig atıp boğazda palamut ve lüfer alan hobidaşlar var ama el ustalığı istiyor malum 🙂
Sabah 10 taneyi zor doğrulttum.Aynen geçerli fakat soğuk algınlığına da dikkat .Giyim sıkı olacak.Önce sağlık .Engel tanımayan hobidaşlara iyi avlar.