Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
yanınıza geleceğim. İstanbul'dayım. özledim sahili, de bir sorun var. açmış olduğum "2013 Silivri" konusunda okuyan arkadaşlar bilir, tekneyi suya indireceğim diye kaburgamı kötü incittim. çatlak filan yok, daha evvel çatlattım acısını bilirim. ancak kötü ezmişim. uyurken dönünce acıyla uyandıracak kadar. bir iki parça makine, sahte, misina ile kumanya sepeti gibi bir şey hazırladım yazlıkta, İstanbul'da 5 gün kalacağım için. gelirim diye düşünüyordum da bu kaburganın iyileşmesi lazım. bu sabah saat 5:30 da kalktım. anladım ki ilk atışta bağırıp balıkları ürkütürüm. volteren molteren bir şey yapacağız artık.

ben yokken çok tutmayın olur mu? bana da bir iki tane bırakın.🙂

rastgele...

Geçmiş olsun Özgür abim rabbimden acil şifalar dilerim

Özgür geçmiş olsun arkadaşım Biz babamın tekneyi suya atarken arazi araçlarımızın vinçleriyle destek oluyoruz eğer bop la kaldırıp attırmıyosan dikkat etmek lazım bu arada zarar gören yerlerine volteren molteren hikaye NAPROSİN JEL diye bir melhem var ben sporla uğraşırken çok kullanırdım hertürlü vucudun yaralanmaya romatizmadan tutta boyun bel tutulmalarına birebirdir normal melhemlere göre biraz pahalıdır ama tavsiye ederim tekrar geçmiş olsun🙁

ağzına sağlık kardeşim
parası önemli değil de
cidden iyi geliyor mu
kasık çekmelerine
tutulmalara
vb.

Valla arkadaşlar soğuk algınlığı bu sene fena önce boğaz ağrısıyla başlıyor burunların tıkanması ile devam ediyor en sonda bronşlarda öksürük ile bezdiriyor. Buradan tüm hasta arkadaşlara acil şifa diliyorum.

Valla arkadaşlar soğuk algınlığı bu sene fena önce boğaz ağrısıyla başlıyor burunların tıkanması ile devam ediyor en sonda bronşlarda öksürük ile bezdiriyor. Buradan tüm hasta arkadaşlara acil şifa diliyorum.

Sanırım banada senden bulaştı 😀 iki gündür halsizlikten zor çalışıyorum.

bügün kaburgamın ağrısı azalmayınca ve Amatör denizcilik belgesi için sağlık raporu da gerektiğinden Sait Çiftçi'ye gittim. sağlık raporunu aldım, kaburgama da röntgen çekildi. kırık çatlak yok. daha önce yine teknede çatlattığımdan acısını biliyorum, olmadığını tahmin etmiştim o sebepten ama yine de fayda vardı bakılmasında. nefes alırken ağrıyor, sanırım bir kaç gün daha boğaza gelemem. pazartesiden sonra belki.

tüm sağlığımı soranlara teşekkür eder, tüm gribal durumu olan arkadaşlara acil şifalar dilerim.

rastgele...

Rahatsızlığı olan herkese acil şifalar dilerim.Benim de sol omuzum da ağrı ve kasılma vardı 2-3 gündür dinleniyorum.Boğaz enfeksiyonunu da erken mudahele ile kurtardık gribe dönüşmeden 🙂 mevsimsel olarak bir salgın var sanırım, dikkat..!

bügün kaburgamın ağrısı azalmayınca ve Amatör denizcilik belgesi için sağlık raporu da gerektiğinden Sait Çiftçi'ye gittim. sağlık raporunu aldım, kaburgama da röntgen çekildi. kırık çatlak yok. daha önce yine teknede çatlattığımdan acısını biliyorum, olmadığını tahmin etmiştim o sebepten ama yine de fayda vardı bakılmasında. nefes alırken ağrıyor, sanırım bir kaç gün daha boğaza gelemem. pazartesiden sonra belki.

tüm sağlığımı soranlara teşekkür eder, tüm gribal durumu olan arkadaşlara acil şifalar dilerim.

rastgele...
Akciğerleri saran pleröz dene bir zar var düşme sonucunda bu zar muhtemelen ya yırtılmış yada enfeksiyon kapmıştır. Yapacak bir şey yok mutlak istirahat edeceksiniz. Geçmiş olsun.

herkese geçmiş olsun.
bende baya hastayım.
boğaz- nezle- öksürük.
salgın sanırım.

omzu ağrıyan arkadaş zorlama.
daha kötü oluyor.

Kas eklem ağrısı ve soğuk algınlığını, buradan da birbirimize mi yayıyoruz acaba? 🙂

Şaka bir yana, Mehmet Bey'in yazdığı jel pomattan aldım.
Ama, bu kol ve kas ağrıları sanki yayılıyor gibi.
Dr. ilacı yazarken 6 saat rahatlatır dedi.

Tekrar, rahatsız olan arkadaşlara şifalar dilerim.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back