Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Surf oltalarla deneme yapılabilir. Denemeyi düşünüyorum vallahi ben. Haftaya kadar arastirma yapicam. Haftaya gidebilirim. Şilenin tam olarak neresi usta. Şile kumsalda mı limanda mı ?
Levrek için attıkları derinliği çok bilmiyorum ama muhtemelen beş on en fazla onbeş kulaçlardan alıyolar sahil kumdan atılabilir istanbul tarafı hatta riva taraflarıda olur oralardada kesin vardır ama bu balığın merasını kestirmek imkansız hava şartlarından ötürü bi akım var ve bunlarda su sıcaklık ve kış şartlarına göre hareket ediyolar vaziyet öyle gözüküyo rastgelsin

Son düzenleme:
lüferci dayı o resimleri attıktan sonra kim ne derse desin herkes şile planı yapacak (benide alın ) 😀

Çupra yakalamayî her zaman istemişimdir. Bide burda istanbulda görünce resimlerde koca koca görünce insan bi garip oluyor. Cuprayi kiyidan o kadar büyük kaldiramayiz ama sabah suyunda filan iyi bi vurgun yapilabilir. Denemeyi düşünüyorum acıkcası. Iyi bi arastiricam bu meseleyi

Çupra yakalamayî her zaman istemişimdir. Bide burda istanbulda görünce resimlerde koca koca görünce insan bi garip oluyor. Cuprayi kiyidan o kadar büyük kaldiramayiz ama sabah suyunda filan iyi bi vurgun yapilabilir. Denemeyi düşünüyorum acıkcası. Iyi bi arastiricam bu meseleyi
Bak araştır belli olmaz bakarsın yapıştırırsın ciddi iriler en ufakları iki kilo dört kiloluklar var şilenin sahilköy tarafı veya kumbaba bölgesi kumsallarından denenebilir

Boru kurdu kullanabiliriz. Mamun bulamayiz. Mamun bulsak varsa aliriz kesin baligi. Mezgit takimi gibi dusunun. Dip takimi yapip boru kurdu takip sallicaz. Şahsen 3 olta getirip sulunez boru kurdu ve yengec denemesi yapabilirim 🙂 acaip heycanlandırdın dayı bizi 🙂

Boru kurdu kullanabiliriz. Mamun bulamayiz. Mamun bulsak varsa aliriz kesin baligi. Mezgit takimi gibi dusunun. Dip takimi yapip boru kurdu takip sallicaz. Şahsen 3 olta getirip sulunez boru kurdu ve yengec denemesi yapabilirim 🙂 acaip heycanlandırdın dayı bizi 🙂
İyi olmadımı ama bunca sıkıntılı olayların içinde küçük bi mutluluk güzellik dimi insanın bi anda adrenalini yükseltiyo şahsen bende öyle oldum şu anda bunları oltayla yakalamanın hayalindeyim eğer bi tane tutayım kış mış demem valla giderim sanada rastgelsin kardeşim ağlarla yüz parça alanlar var iri levreklerde var

İyi olmadımı ama bunca sıkıntılı olayların içinde küçük bi mutluluk güzellik dimi insanın bi anda adrenalini yükseltiyo şahsen bende öyle oldum şu anda bunları oltayla yakalamanın hayalindeyim eğer bi tane tutayım kış mış demem valla giderim sanada rastgelsin kardeşim ağlarla yüz parça alanlar var iri levreklerde var

Dayı aynen öyle hepimiz kıpır kıpırız şuan valla güzel bi duygu Allah razı olsun

Mini tatil dönüşü herkese selam olsun. Elazığ'da balığa gidemedik malesef rapor veremiyorum ama kuzen benim için bu güzellik yapmış
IMG_20170122_175730.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back