Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bu arada bu da benim. Fosforlu giysiden yaptigim capari. Giysiden serit şeklinde kesip yaptim.

Dosyalar

• IMG-20170209-WA0008.jpeg
    IMG-20170209-WA0008.jpeg
    60.9 KB · Okunma: 713
Selamun aleykum
Tarabyaaltina gideyim mi bugun baska balikci arkadaslar var mıdır? 😀 balik olmayınca insanin cani sıkılıyor hic olmazsa birbirimizin balik tutamayisini seyrederiz 😀

Son 3 gündür tarabyadaydım, son 2 günü resmen donarak geçti.. Şu an hasta vaziyette evdeyim.. Gitmenizi hiç tavsiye etmem..
Zaten atış yapmak bile mümkün olmuyor.. Martılar 2 gündür denizin üzerinde çok yoğun bir şekilde uçuyorlar..

Üstalarım merhaba..
Daha önce bu konu açılmıştır muhakkak ama baya incelememe rağmen forumda bulamadığım için tekrar sorayım dedim.
Boğaz'da hangi aylarda hangi balıkları avlayabiliriz??Daha doğrusu rapala-kaşık-canlı veya yemli kullanmadan sadece Çapari ile kıyıdan hangi balıkları alabiliriz??
Şubat-mart ayı:???
Şimdiden çok teşekkür ederim

Üstalarım merhaba..
Daha önce bu konu açılmıştır muhakkak ama baya incelememe rağmen forumda bulamadığım için tekrar sorayım dedim.
Boğaz'da hangi aylarda hangi balıkları avlayabiliriz??Daha doğrusu rapala-kaşık-canlı veya yemli kullanmadan sadece Çapari ile kıyıdan hangi balıkları alabiliriz??
Şubat-mart ayı:???
Şimdiden çok teşekkür ederim
Şuan havasını bulursanız (güneşli-sakin) sadece çapariyle istavrit alınabilir açıktan.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back