Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tam pazar günü hanım temizlik için evden kovmuş kahve hazırlığı düşünüyorum yanımda içimi ısıtsın diye aşağı indim eksik ne var diye, karşılaştığım manzara
bed3d3be9e16ca829d2a8eecf1e93cd1.jpg

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi
Geçmiş olsun. Her kim yaptı ise umarım kazara olmuş ve utancından/parasızlığından söyleyemiyordur. Eğer bilerek ve kasıtlı yapılmış ise...söylenilecek çok söylenmeyecek söz var ama???? işte, söylenemiyor..

Teşekkürler arkadaşlar bizde çyle diyoruz allah beterinden korusun diye

Nazar çıktı dedik hanımla, balık yok mu balık

Tam pazar günü hanım temizlik için evden kovmuş kahve hazırlığı düşünüyorum yanımda içimi ısıtsın diye aşağı indim eksik ne var diye, karşılaştığım manzara

Geçmiş olsun.. Bu gibi durumlarda kamera çok faydalı oluyor.. Kaza mı, kasıtlı mı, kim yapmış, nasıl yapmış, her şey ortaya çıkıyor..

Geçmiş olsun hocam, bir ayda üç kere arabasına hırsız girmiş birisi olarak fotoğrafı görür görmez yine eski anılarım depreşti. Allah' tan sizde bu psikolojiye yol açacak bir hırsızlık meydana gelmemiş. Allah kimsenin başına vermesin. Hırsızlık olaylarından sonra uzun bir süre paranoya olmuştum, geceleri uyuyamıyor, terden sırılsıklam oluyordum. Sabahları aracın yanına gittiğim zaman uzaktan cam var mı yok mu diye uzun uzun bakar dururdum.

Tekrardan geçmiş olsun.

Bu havada kesinlikle tavsiye etmiyorum,
Bir ümitle gittiğimiz günlerde ki en son cumartesi ne çubuklu ne kuleli,
Bir tane kıraça bile yoktu
Peşinden hava iyicene kötüledi zaten
Şu an dışarısı Cumartesi den beter durumda ve hafta boyunca böyle gözüküyor
Cumartesi +10 dereceye çıkacak gibi gözükmekte,

Beklemek iyisi gibi gözüküyor
Ümitle beklemek ise en iyisi
👍😉

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.