Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bugun bazi facebook gruplarinda paylastim insallah yarari olur die dusunuyorum...
Reis bugün cubukludaydim sabah gün doğarken. Çayımızı kahvemizi içtik saat 8 buçuk gibi saldik caparileri. Israrla iri istavrit peşinde olduğumdan ince takım almadım yanıma. Saat 11:30 a kadar sadece 4 tane iri ve orta boy aldım. Benim iğneler 9 numara olduğu halde onlarca Kıraça geldi. Suya iade etsen ne fayda zaten iğneyi yutan mefta. İğneden çıkardığın kiracanin yaşaması çok zayıf ihtimal.
Çubuklu kalabalıktı, gördüğüm herkes kıraca alıyor, ben dönerken kovalar dolmaya başlamıştı. İnce takımlar ustalıkla hazırlanmış, ozenli takımlar !
Serçe parmağı kadar Kıraça demek bile çok iyimser. Kafasını alsan geriye kalan olmaz.
Dedim ya çubuklu kalabalıktı, o kadar insandan suya Kıraça iade eden sadece 2 kişi gördüm !

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Reis bugün cubukludaydim sabah gün doğarken. Çayımızı kahvemizi içtik saat 8 buçuk gibi saldik caparileri. Israrla iri istavrit peşinde olduğumdan ince takım almadım yanıma. Saat 11:30 a kadar sadece 4 tane iri ve orta boy aldım. Benim iğneler 9 numara olduğu halde onlarca Kıraça geldi. Suya iade etsen ne fayda zaten iğneyi yutan mefta. İğneden çıkardığın kiracanin yaşaması çok zayıf ihtimal.
Çubuklu kalabalıktı, gördüğüm herkes kıraca alıyor, ben dönerken kovalar dolmaya başlamıştı. İnce takımlar ustalıkla hazırlanmış, ozenli takımlar !
Serçe parmağı kadar Kıraça demek bile çok iyimser. Kafasını alsan geriye kalan olmaz.
Dedim ya çubuklu kalabalıktı, o kadar insandan suya Kıraça iade eden sadece 2 kişi gördüm !

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iki hafta once bende cubukludaydim hani derdim uzun zmndir inmedigim icin hava almakti kalin takim buyuk igne kullandim dedigin gibi 9 noya bile kraca biniyor biraz siyirtma calistim para etmedi biraktik orda tezgahci oguz var belki tanirsin samimi dostumdur biraz sohbet ettik insanlari izledik uyardik neyseee iste ne yapsan care degil yillarin ustalari bile kraca pesinde kosarken millet ne kadar vicdan yapar bilmem hayirlisi diyelim artik. Sahsen ben en az 2 ay istavrite inmem artik donus baligina vede turnaya nasip diyecegim insallah... Cenabi Allah vicdani olan tum olta balikcilarina daima bereketli avlar nasip etsin.

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şaka gibi bir ülkeyiz, şu geldiğimiz hale bakın. Balıkçı amcanın yaşına hürmeten üstelemedim, bu balıklar ufak değil mi amca, seneye ne satacaksın? diyip geçtim. Bir de fotoğraf çektim. Gerçekten acınacak haldeyiz, doğal kaynaklarını bu kadar insafsızca kullanan bir başka ülke olduğunu düşünmüyorum. 10-15 santimetre arasındalar.
Screenshot_20170219-014741.png

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Bende mal gibi çupralara bakip pekte anormal degilmiş diyorum. Skandal alttaymiş sonra farkettim. Vallahi böle adamları görünce yanimda eşim olsa bile iki saat dirdir ediyorum. Esimle bu yüzden tartistigim bile oluyor. Karisma millete ! Millet zaten alıyor ki satıyor ! Senin demenle bişi farketmez ! Desede o an ki gerilim çok oluyor bende. Burasi form olmasaydi bende çok güzel bişi yazardım ama yazamiyorum. ............. siz tamamlarsiniz boşlugu.

haylazomer

Üye
Abiler istavrit çaparisinde beden olarak uzak atışa hangi marka kaçlık misina alıyosunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adı
mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
10 tane istavrit tutmak istiyorum. :D yok mu boyle bir yer? 10 tane yeter 11. Almadan eve donecem :D taze balik yemek istiyorum. Krace olmamak kaydi ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...