Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ksmetime düşen 1 adet güzel bir tırsi istavrit çapari sine takıldı
20170225_200024.jpg

Yukardaki resme bak senin meralar. Tabii bizim meralara da sıra gelecek. Şu kazıkları bitirsinler.
Walla reis resimdeki yeri çıkaramadım ? İnşallah bizim meralarda böyle uygulamalar olmaz .

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz tartışa durun, boğazda yapılan platfomların dışındaki alanlar balık avına yasaklanmaya başlıyor. Gelecek sezon 50 m.lik platformlarda birbirimizi tutacağız balık diye.
53204 dosyayı görüntüle
niye böyle bir tabela yapmışlar ki boşa para harcamışlar, zaten gırgırdı troldü karaya kadar yaklaştığı için olta atılamıyor 😀
ayrıca o tabelalar yakında yürür gider 😉

niye böyle bir tabela yapmışlar ki boşa para harcamışlar, zaten gırgırdı troldü karaya kadar yaklaştığı için olta atılamıyor 😀
ayrıca o tabelalar yakında yürür gider 😉
Amator balikciligi yasaklarlarsa eger istanbul depresyona girer, sadece tutan icin degil izleyen icinde ayri bir zevtir balikcilik. Hele ki galata koprusu denince akla ilk gelen seydir sira sira dizilmis balikcilar. Bazi bolgelerede belki ama tum istanbul icin bence bu is yurumez...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

225af689e5cb6e1326e329d97127c827.jpg
4822b3dd39b2a8f6cad1d6b4a2593082.jpg

Bu daiwanin modelini bilen var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siz tartışa durun, boğazda yapılan platfomların dışındaki alanlar balık avına yasaklanmaya başlıyor. Gelecek sezon 50 m.lik platformlarda birbirimizi tutacağız balık diye.
53204 dosyayı görüntüle

Ben bu işin böyle tabela vs ile olacağına inanmıyorum. Denetimi muhtemelen zabıta yapar ancak 50-100 kişilik gruplara laf anlatmak imkansız.. Çok çok amatör balıkçı belgesi sorarlar.
Milletin hafta sonu zevkine müdahaleye kimse müsaade etmemeli.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back