Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Walla reis resimdeki yeri çıkaramadım ? İnşallah bizim meralarda böyle uygulamalar olmaz .Yukardaki resme bak senin meralar. Tabii bizim meralara da sıra gelecek. Şu kazıkları bitirsinler.
niye böyle bir tabela yapmışlar ki boşa para harcamışlar, zaten gırgırdı troldü karaya kadar yaklaştığı için olta atılamıyorSiz tartışa durun, boğazda yapılan platfomların dışındaki alanlar balık avına yasaklanmaya başlıyor. Gelecek sezon 50 m.lik platformlarda birbirimizi tutacağız balık diye.
Ekli dosyayı görüntüle 53204
Amator balikciligi yasaklarlarsa eger istanbul depresyona girer, sadece tutan icin degil izleyen icinde ayri bir zevtir balikcilik. Hele ki galata koprusu denince akla ilk gelen seydir sira sira dizilmis balikcilar. Bazi bolgelerede belki ama tum istanbul icin bence bu is yurumez...niye böyle bir tabela yapmışlar ki boşa para harcamışlar, zaten gırgırdı troldü karaya kadar yaklaştığı için olta atılamıyor
ayrıca o tabelalar yakında yürür gider![]()
Anaç balıkların salınması gerekir tam tersine. Çok yüksek miktarlarda havyar bıraktıkları için neslin devamını sağlarlar.
7-8 sene önce kullanıyorduk princess çakması daiwa.![]()
![]()
Bu daiwanin modelini bilen var mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orjinali Var reis Maria princess 9 cm7-8 sene önce kullanıyorduk princess çakması daiwa.
Bulmak zor artık hiç görmüyorum.
Ben bu işin böyle tabela vs ile olacağına inanmıyorum. Denetimi muhtemelen zabıta yapar ancak 50-100 kişilik gruplara laf anlatmak imkansız.. Çok çok amatör balıkçı belgesi sorarlar.Siz tartışa durun, boğazda yapılan platfomların dışındaki alanlar balık avına yasaklanmaya başlıyor. Gelecek sezon 50 m.lik platformlarda birbirimizi tutacağız balık diye.
Ekli dosyayı görüntüle 53204
Maria'nın bu modeli yıl içinde tekrar getireceğini duydum.Orjinali Var reis Maria princess 9 cm![]()