Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Olmasını isterim ama sanırım olmaz sorunda hidrodinamik. Kurşun ağır ve suyu akıntıyı minimum alacak şekilde yuvarlak, arkasına bağlanan sahte de inxe ve hafif dolayısıyla kurşun sahteyi peşinden sahtenin hidrodinamiğini de kullanarah sürükleyebiliyor fakat ağırlığı (jig sahteler gibi) bir yüzeye yayarsanız su akışından daha fazla etkilenip akıntıya kapılacak paraşüt olacak hatta takla atacaktır

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bora abi bence de dediğiniz çok mantıklı dediginize istinaden bir nevi kursun kasiga binmesi muhtemel akintiyi abzorbe ediyor diyebilir miyiz?
Öyleyse dediginiz fibi jig sahye o akintiyi karsilamaz ve takla atar bence de

(link)
(link)

Ağır jigler 🙂 boğazda denemek için aldım bile 🙂 denemeden olmuyor 🙂

(link)

Sırf jig için ( indirimede girmişti kuponla beraber bayağı bir ucuza aldım )
(link)

bunda kullanmak içinde aşağıdakileri aldım
Denemeden , çalışmadan birşey alamıyoruz. En kötü ihtimal boş çekerim 🙂

(link)
(link)

Uygun ağırlıkta olanlarla spin ekipmanla kız kulesi bölgesinde at çek deneyebilirsin, bence kesin iş yapar lüferde, hem mekan yine Üsküdar 😉
Spin işine Üsküdar da bekarken bile girmedim daha doğrusu "sakin bulaşma" diyenler beni uzaklastirdi,
Mantiken kursun arkasidan çok daha keyifli ve az yorucu olacagini düşünüyorum lakin simdi evliyken sabah ezanini gece gün batimini kovala olaylari ben de olamaz,
Onun için zaman ve vasita bence olmazsa olmaz,
Onlar da ben de yok 🙂

Uygun ağırlıkta olanlarla spin ekipmanla kız kulesi bölgesinde at çek deneyebilirsin, bence kesin iş yapar lüferde, hem mekan yine Üsküdar 😉
Spin işine Üsküdar da bekarken bile girmedim daha doğrusu "sakin bulaşma" diyenler beni uzaklastirdi,
Mantiken kursun arkasidan çok daha keyifli ve az yorucu olacagini düşünüyorum lakin simdi evliyken sabah ezanini gece gün batimini kovala olaylari ben de olamaz,
Onlar da ben de yok 🙂

Onlar da ben de yok 🙂

Bende ilk başlarda direnmiştim spin avlarına bulaşmamak için ama sonra şeytan dürttü aldım ekipmanı başladım at çeke, 3. veya 4. denememde yaz balığında 2 tane lüferi alınca spinle sonrası çorap söküğü gibi geldi ve 7 ay boğaz avına ara vermiştim spin peşinde koşturduğum için ve güzel avlar yaptım cidden 😀 Spin avının yaşattığı heyecan, rahatlık, hafiflik ve yorulmadan saatlerce çalışabilmek apayrı bir keyif oldu benim için ama tabi boğazda rapala yüzdürmeden de duramıyorum fırsat bulduğumda, boğazdaki yorgunluk bile ayrı bir keyif 🙂

Bence yap bir spin takım arada bir dene 😉

Bende ilk başlarda direnmiştim spin avlarına bulaşmamak için ama sonra şeytan dürttü aldım ekipmanı başladım at çeke, 3. veya 4. denememde yaz balığında 2 tane lüferi alınca spinle sonrası çorap söküğü gibi geldi ve 7 ay boğaz avına ara vermiştim spin peşinde koşturduğum için ve güzel avlar yaptım cidden 😀 Spin avının yaşattığı heyecan, rahatlık, hafiflik ve yorulmadan saatlerce çalışabilmek apayrı bir keyif oldu benim için ama tabi boğazda rapala yüzdürmeden de duramıyorum fırsat bulduğumda, boğazdaki yorgunluk bile ayrı bir keyif 🙂

Bence yap bir spin takım arada bir dene 😉

Dene zehir bulaşsın
🙂 🙂
Bir daha da çıkama işin içinden,
Ben henüz balık tutamadığım halde fena halde sardı
fırsat buldukça Denemeler ,
ama boğazdan da ayrılamıyorum.
Spin ile boğazda balık tutmak istiyorum fena halde 🙂 🙂
uzun yıllar ara vermiştim sonrasında bu sene depreşti
Kendimi de tutamıyorum boş dönsemde farketmez
O temiz hava o huzur yetiyor.
🙂

Dene zehir bulaşsın
🙂 🙂
Bir daha da çıkama işin içinden,
Ben henüz balık tutamadığım halde fena halde sardı
fırsat buldukça Denemeler ,
ama boğazdan da ayrılamıyorum.
Spin ile boğazda balık tutmak istiyorum fena halde 🙂 🙂
uzun yıllar ara vermiştim sonrasında bu sene depreşti
Kendimi de tutamıyorum boş dönsemde farketmez
O temiz hava o huzur yetiyor.
🙂

Enbiya abi,

Spinle illa boğazda av yapıcam diye şartlama bence kendini, bildiğim kadarıyla anadolu yakasında ikamet ediyorsun, boğazın haricindeki kadıköy - tuzla arası bölgeleri de dene sabah ve akşam suyunda... Özellikle Nisan 20 - mayıs 15 arasında yokla aşağı bölgeleri 😉 İnşallah siftah yaparsın en kısa sürede...

Durup dururken, standart olarak sahteleri karıştırırken jig ler gözüme takıldı.
Acabalar ile kafam karıştı,
yüksek gramajlı jigler ile boğazda acaba dişli denk getirebilirmiyiz diye sorsam.
Bu konuda deneyen, balık alan varmı acaba ????
Örnek aşağıdakiler,
Yada güzel kaşıklar var yüksek gramajlı,
Sadece merak, acaba

psycho-sprat-1-680x680.jpg
boğazı bilmem ama marmarada bir arkadaşım yakalıyor.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back