Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bugün 175 Gr ile bir Cino daha aldım ama bugün çok kötü bı gündü 3 takım verdim ve sonuncusu felaketti gemi geldi ve motoruna takıldıktan sonra makinede geriye kalan tüm misinayi bitirdi 😀 yanımdaki kisininkide takıldı ve birde biri söyledi sonunda 80 90 metre atiyomusum ben 🙂

Bugün 175 Gr ile bir Cino daha aldım ama bugün çok kötü bı gündü 3 takım verdim ve sonuncusu felaketti gemi geldi ve motoruna takıldıktan sonra makinede geriye kalan tüm misinayi bitirdi 😀 yanımdaki kisininkide takıldı ve birde biri söyledi sonunda 80 90 metre atiyomusum ben 🙂

80-90 atıyorsan bu iş olmuş demektir Kerem. Hadi adam yanıldı diyelim, 70 metre bile iş yapar. 👍
Ben şu son hafta tuttuğum tüm dişlileri 50-60 metre mesafeden aldım.
Zaten rapala-kaşık gibi şeyler kurşunu çok yavaşlattığı için 100 metre üzeri atabilen azdır.
Mesela aynı kurşunu çapariye takıp atsan en az +30 metre daha ileri ulaşır.

Sadece kurşunu takıp atınca ise kurşun ufukta kayboluyor ama öyle de bir kıymeti yok tabi. 😀

80-90 atıyorsan bu iş olmuş demektir Kerem. Hadi adam yanıldı diyelim, 70 metre bile iş yapar. 👍
Ben şu son hafta tuttuğum tüm dişlileri 50-60 metre mesafeden aldım.
Zaten rapala-kaşık gibi şeyler kurşunu çok yavaşlattığı için 100 metre üzeri atabilen azdır.
Mesela aynı kurşunu çapariye takıp atsan en az +30 metre daha ileri ulaşır.

Sadece kurşunu takıp atınca ise kurşun ufukta kayboluyor ama öyle de bir kıymeti yok tabi. 😀
Aynen öle balık biraz daha yakında geçen aylarki gibi açıkta deil ve buda iyidir vapur öle bı akar yaptıki sariyoken ağır geliyor dedim bı baktım cinomus😀

Onumuzde ki gunler ne gosterir bilmem ama spin sezonunu bu guzellik ile kapadik galiba 🙂 artik surf zamanini bekliyorum.

Lineaeffe Dropshot 3mt 8-45gr
Shimano Twinpower 4000HG
Shimano Kairiki 0,18
Duo Tide Minnow SLD 14,5cm

IMG-20170516-WA0005.jpg
IMG-20170516-WA0000.jpg
IMG-20170516-WA0001.jpg
IMG_20170516_023800.jpg
IMG_20170516_023933.jpg

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Tarabya ve emirganda kurşun arkasıçalışanlar vardı. Toplam 3 balık gördüm. 1 tanesi saat 1 gibi önümde alındı. Boylar ufakdı. Emirgan da kıraça vardı. Tarabyada2 yunus birşeyler kovalıyordu. Akıntı burnu boştu. Gs adası kıyı kısmı kalabalıktı. Kıraça alınıyordu.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back