Balıkoltası
Daimi Üye
Kuvvetli poyraz yaparsa o kocabaş istavritler düşer Çamlıya.Hadi boğazcılar oltalarınıza kuvvet (link)
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuvvetli poyraz yaparsa o kocabaş istavritler düşer Çamlıya.Hadi boğazcılar oltalarınıza kuvvet (link)
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık siz çıkartın neresi olduğunu ama videodan anladığım kadarıyla bu uzaklığa olmasa da yakınına atılabilir
şu sıra özellikle arnavutköyde sıkça trakonya gelmeye başlamış, haliyle sosyal medyada görüyorum bu ne balığı yok elime dikeni battı elim çok ağrıyor, elim şişti ne yapmam lazım gibi bir çok yazı görüyorum. o kadar uyarılara o kadar paylaşımlara rağmen hala bu balığı tanımayanlar mevcut. birde mezgit başladı diyorlar boğazda belli yerlerde, çapariye tek tük geliyormuş.
balık avı sayfalarına üye olanalr genelde nerede ne balık çıkar ne tutarım derdinde olduğu için diğer paylaşılan konulara pek önem vermiyorlar. geçen mesela birisi balıkların fotosunu koymuş ama kendi avı değil sadece dikkat çekmek amaçlı resim koydum av bana ait değil diye de belirtmiş bir soru sormuş millet altına kardeş nerede tuttun yer neresi diye yorum yazmış okumadan.Videodan bir gün önce de (cuma) ben tarabyadan epey iri istavrit çekmiştim.
Cumartesi de yapmış anlaşılan. Pazar ise tık yokmuş.
Çoğu insan yaptığı hobi hakkında araştırma yapmıyor.
Oltayı ve 5 litrelik peti kapan koşuyor sahile.
Halbuki bilgi cebimizde, herkeste internet var.
Ama insanımız interneti bilgi almak için kullanmaz, varsa yoksa facede mangal fotosu paylaşsın, ya da hanıma çaktırmadan karı kız ayarlasın.. ..
Yine mi mera konusu buralar karışır ben vaziyet alım 🙂 aksama cegirdegimi çayımı hazır tutim en iyisi 🙂 reklam olmaz inşallah 🙂ağustos sonuna doğruydu sanırım kandilli de akıntının olduğu yerde sabah erkenden çapari at bekle ile çok iri istavrit alıyorlardı ama bayağı tombuldu istavritler 🙂
Yine mi mera konusu buralar karışır ben vaziyet alım 🙂 aksama cegirdegimi çayımı hazır tutim en iyisi 🙂 reklam olmaz inşallah 🙂
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine mi mera konusu buralar karışır ben vaziyet alım 🙂 aksama cegirdegimi çayımı hazır tutim en iyisi 🙂 reklam olmaz inşallah 🙂 yok vural abi kahve cayı hazır et yanında uyuya kalmazsın 🙂
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi