Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
İlginçtir, boğazda kaç gündür küçük balıklar deli gibi suyun üzerine sıçrayıp duruyor, ama onlara saldıran herhangi bir büyük balık yok ortalıkta.
Ve bir şey daha var, denizden çektiğiniz kurşunu tuttuğunuzda suyun anormal sıcak olduğunu görebilirsiniz.
Sanki kurşunu çay suyunda bekletmişiz gibi sıcak.. 😵

Balıklar da sıcak geliyor.. Suyun sıcaklığı 22-23 derece..

su sogumadan ne balık olur , olan balıkdan da bır sey olmaz
su soguyacak kı balık yaglansın yoksa kuru bakır sırf kas tutmaya degmez 🙁

İlginçtir, boğazda kaç gündür küçük balıklar deli gibi suyun üzerine sıçrayıp duruyor, ama onlara saldıran herhangi bir büyük balık yok ortalıkta.
Ve bir şey daha var, denizden çektiğiniz kurşunu tuttuğunuzda suyun anormal sıcak olduğunu görebilirsiniz.
Sanki kurşunu çay suyunda bekletmişiz gibi sıcak.. 😵

Balıklar suyun üstünde dans ediyor resmen. İnce takımla 10 metreden alıyorlar

dün beylerbeyinde 14.30-18.30 arası iki kişi yaklaşık 4 kilo istavrit ve yaklaşık 10 tane sardalye aldık. balık boyları gayet güzeldi.fakat felaket yağmur yedik. bahsettiğiniz oynak olayı 1 metre önümüzdeydi. sanki serpme atsan tek seferde 5 kasa balık alırsın yanı o kadar fazlaydı ve yazıldığı gibi saldıran yada sürüleri dağıtan hiçbir avcı yoktu. sanki suya düşen damlaları yem zannedip onlara saldırıyor gibilerdi.

Avcılar-menekse-yeşilköy-bakırköy hattında mangalcı suriyeliler, zeytinburnu-sarayburnu hattında afganlar.. Uyarmak isteyenler böyle buyursun. 😉 😉
Haberlerde de denk geleniniz olmuştur illa ki, polis ve zabıta baş edemiyor. Memlekette polis var, zabıta var. Boşuna mı maaş alıyorlar. Engellesinler.

Geçen hafta yeşilköy röne parkın önüne sabah suyuna gitttim istavrit için hava aydınlanmadan sahildeydim.Şoka girdim abartısız söylüyorum 100-150 kişi sahildeydi hepside yabancı kökenli.Etrafı batırmışlar sıkıysa birşey de seni oarada öldürürler bir dahada kimse senden haber alamaz.

pazartesi bende çok şahit oldum kıyıdaki oynaklara ve çok yoğundu bı ara yavrular uçuşa geçti resmen,onları ziplatan benim gördüğüm istavrit ve kefal, oynaklariň içide iri hamside vardı 5 tane denk geldi oda yavrulara saldirirmi bilmem ve tabi göremediğimiz zarganada olabilir

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back